Marayy Merhabalar kızlar benim bebek odam var fakat orda çok eşyam var amacım hem bebeğime sade şimdi ilerde kullanabileceği bi dolap almak hemde şimdilik bebeğimin eşyaları çok yer kaplamaz bir kısma onun esyalarını bir kısmına fazlalıkları alsın diye büyük dolap almak istiyorum size sorum; Sizce hangi dolap daha güzel ? Üstteki mi, Alttakimi? [url=https://hizliresim.com/16mwZi]
Mirayse1 Marayy kullanıslılık acısından üstteki ayrıca sen buna cıta alıp taksan asırı sık bir dolaba dönüşür olur.
yamacalimoms Kuzum sen bilirsin senin seçimin ama benim ve eşimin eşyaları bu dolabın anca yarısına sığar ,sence bebek için çok fazla değil mi bu
Marayy yamacalimoms canım yazdığımı görmemişsin galiba 😊olsun söylim yine benim boş odam fazlalık eşyam dolu ve onları kapufile etmem icin büyük almam gerek yoksa öyle dağınık kalacak bi kısma fazlalıkları koyucam ondan büyük alma amacım
Marayy Mirayse1 çıtalı olanlar da var ben şade düz seyler tercih etmek istiyorum göz yormayan şeffaf duruyor
Byzaoz Marayy ustteki daha mantıklı bence. Cekmeceli olan kısımları ve ustunu bebegin icin kullanirsin yandakiler sana kalir. Cekmeceli olmasi bebegin zibini corabi vb. icin daha kullanisli olur diye düşündüm.
Marayy Byzaoz ben sifonyer de alırım diye düşündüm ama böyle büyük almamın sebebi eşyalarım var ondan canım