polisanne19 Kızlar Gümüş kapaklar işe yarıyormu ve marka önerisi alabilir miyim eşim bugün çok bonkör hevesi geçmeden aldırayım diyorum😀
Kapalikutu polisanne19 merhaba bu konuda baya araştırdım iki Farklı çeşit var 999 ve 925 ayar olarak. 999 olan daha iyimiş saf gümüş olduğundan. Silvermoon var yerli bir ürün trendyoldan yorumlarına bakabilirsiniz 180 lira. Hepsiburada da indirim kodu gelmişti onunla 150 lira gibi bir fiyata aldım bugun. Üyeliğiniz varsa Hepsiburada maillerinize bakabilirsiniz. Belki size de gelmiştir.
Hanifee1273 polisanne19 e bebekten olanın yorumlarını okudum işe yaramadı kararma yaptı faydasını görmedim filan yazıyordu .bide ebebekteki 925 ayar herhalde
RuzgarsMommy Bütün hamilelere sesleneyim Yemeyin içmeyin gümüş kapak alın kızlar Agri sizi yara derdi hicbisey yok cok şükür
Hanifee1273 Silverette en ucuz 315 gördüm . Şu 140 ₺ olanlar iş görmez mi acaba ayarı önemli değil mi 999ayar
polisanne19 Atlass göğüs yaralarını iyileştirme özelliği varmış ağrıya sızıya iyi geliyo diyorlar göğüs çatlaklarınada iyi geliyomuş diye biliyorum herkes öneriyo