nur_mom Merhaba kızlar Instagram üzerinden istediğim ölçülerde nevresim takımı yaptirabilecegim sayfa önerisine ihtiyacım var . Nevresim takımını yaptirip yıkayıp kalitesini kontrol edenler varsa fikir verirlerse memnun olurum 😊🌺
miskiamber nur_mom Elisabete tasarım dan sipariş. Verdim daha gelmedi bekliyorum güzel görünüyor. Sipariş veren de çok ama inşallah memnun kalırım
tuubaeylulanil nur_mom homamia diye bi sayfa vardı ordan sipariş verdim nevresim hastane cıkışı halı avize vs hepsini herkes cok memnunuz demişti daha gelmedi bana ama güzel diye düşünüyorum😊
miskiamber Arapgelin fiyatları değişiyor pamuk saten olunca fiyat farklı oluyor ucuna fırfır istersen ek fiyat koyuyor bide silindir yastık falan da istedim ben nakışlı tulum seti yapıyor ayriyeten hepsi toplam 480 tuttu 😌
nur_mom Sanırım benim aradığım nevresimler bunlar değil . Ben isme özel değilde bebeklere uyucak şekilde normal nevresim takımı istiyorum 😊 biraz daha arastirmam gerekecek😅
tuubaeylulanil nur_mom söylediğimiz yerlerde illa isimli yazın yapın demiyorlar normal bebek nevresimleri de var veya bebek magazalarına gideceksin ama şuan virüs durumları var diye ben netten yaptırdım
nur_mom https://imgyukle.com/i/uJs1ln Ben linke ekledigim tarz nevresim istiyorum. Hazır nevresimler in boyutu uymuyor aldığım yatağa. 😕 Bir yer buldum Instagram’da gezerken ama kumaş kalitesi nasıldır bilemiyorum ama risk alıp oradan satın alicam. Umarım iyi çıkar 🤲🏻