A06i Merhaba anneler 32 haftalık gebeyim ama karnım o kadar çıkmadı böyle olanlar var mı aranızda 20 haftalıklar kadar karnım var
Aysn6767 A06i bebeğinizin gelişimi ilgili bir problem yoksa ne güzel küçük bir karnınızın olması fazla ağırlaşmazsınız :)
Eda3545 A06i yapılı biriyseniz normal bende yapılı uzun biriyim çok belli ve sert değil karnım bebeğim iyi ama
Habibe02 A06i masallah ne guzel işte fitsiniz kılo almak guzel bısey degil bosverın aynen byle devam etmenız dılegıyle☺️
Tatlisannedilekk A06i bende 32haftalığım aslında göbeğim var ama bol giydiğim için anlaşılmıyor, her gören hani karnın nerde nasıl hamilesin hiç kilo almamışsın diyip moralimi bozuyorlar🤦🏻♀️
minikcasper Tatlisannedilekk bende 17+3 günlüğüz bugün banada öyle dediler geçen bikaç gün önce 4 aylıksın aslında çıkması lazım falan bende dedim herkesin yapısı farklı ve boyluyum ben belki iç karnım geniştir ve ilk gebeliklerde geç çıkarmış olsun ne kadar geç o kadar iyi sonra zorlanıcam önümü göremicem falan dedim. Herkes bişey diyo işte canım takma kafana boşver.
minikcasper A06i o yüzden umursamıcan işte çünkü maşallah ağzı olan konuşuyo halbuki beyinde vermiş Rabbim kullansanıza ama yok kullanamıyolar.
HtcGB Bebek gelişimi sağlığı ve sizin sağlığınızda sıkıntı yoksa mutlu olun daha neeee😂😂Ben de kısa mısayım karnımı taşıyamıyorum😬
Nurcn 31, haftalgim bende öyle top kadar karnım var küçük kız çocuğu ve boyuda uzun nasıl sigiyor diye düşünüyorum 😁
SevincGancali A06i merhaba. Adeten ilk gebelikte karın bir az küçük oluyir diye biliyorum. Bende de ilk öyleydi