ecembugra53 Minikmucizem3 cok az canım hamur işi ekmekten biraz uzak duruyorum doktorun önermedi hamilelikte boş vücut olma dedi vitaminle protein ağırlıklı beslenme yapıyorum 😊🥰
babysevgi Minikmucizem3 ben bazen tüketiyorum tam tahıllı 1 dilim o da kahvaltıda ama hergün değil :/
sanem68 Minikmucizem3 hiç yemiyorum çok çok canım çekerse kepek ekmek bir dilim yedim ilk hamileliğimde sırf ekmek yüzünden fazlasıyla 25 kilo almıştım gereksiz kilolardı şuanki hamileliğimdede canım ne isterse yedim ekmek hariç 5 kilo aldım 36 haftalığım ben ekmeğe bağlıyorum
durununannesii Minikmucizem3 valla tüketmiyorum diyenleri hayretle imrenek okudum ben hamile olmadan öncede ekmeği tüketem bi insandım karnıma ekmek gitmeyince doyduğumu hissetmiyorum 😂
Imfromlastnight Kahvaltıda yiyorum sadece. Poğaça börek varsa hakkımı ondan yana kullanıyorum akşamları😬☺️
Minikmucizem3 babysevgi Bende bazen tuketiyorum sıcak ekmek getirince eşim dayanamıyorum sonrada üzülüyorum :(
Gamigami Yemiyorum günde ancak bir silim iki dilim o da kavaltıda. Yemekler de ağzıma sütmüyorum hem canım istemiyor hem de ekmekle dolduracağıma midemi protein vitaminle doldururum diye düşünüyorum.
3506 durununannesii İşte ben 😅 Bulantılar yüzünden eskisi gibi ekmek yiyemiyorum diye açım diye geziyorum.. Ekmek yemediysem isterse üç tabak yemek yiyeyim bir saat sonra Karnın gurulduyor.. Ekmeksiz doyanlara da ben hayranım 😂🤲🏻🧿
durununannesii 3506 amann ekmeğin ne gibi bi zararı olabilir ki fazla olmadığı sürece doğumdan sonra alınan kilolarıda veririz yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun 😂
snm_ Sadece kahvaltıda yiyorum onun dışında yemiyorum. Akşam yemeğinde de pilav, makarna falan varsa yemiyorum. Yani makarna beelkii nadir. Zaten günde iki öğün besleniyorum fazlası olunca vücut resmen error veriyor 😂
tuubaeylulanil Minikmucizem3 ben istesemde ekmek unlu mamüller ve şekerli şeyler yiyemıyorum😫gebelik şekeri çıktı 😫çok kötüyüm 😫7 ay da 4 kılo almış oldum sağlık sorunun yoksa arada bi istediklerini yiyebilirsin bence
Hanifee1273 Minikmucizem3 tüketiyorum tükettiğim için 20 kilo aldım . Tost filan kahvaltıda çok tüketiyorum akşam da yemeğe göre değişiyor. Sanki aç kalıyor hissi oluyor bende karnım gurulduyor onu aç bırakıyor hissine kapılıyorum vicdan yapıyorum yiyorum neyse son 10 gün kaldı öyle böyle bitti işte
Havagul Ekmeksiz yemek yemiyorum doymuyorum belkide kendimi kandırıyorum ilk gebeliğim ama 10 kilo aldım 7 ayda 🤦♀️
3506 durununannesii Ahah zararı var tabiki ama şişşş kimseye söylemeyelim 😂 Şimdilik kilo almadım, alsam da sanırım iştahım gelirse bu üç ay yiyemediğim yemeklerin acısını hiç acımam çıkartırım valla 😬😅