Atlasmom Merabalar yavastan beşik icin arastirma yapmaya baslayacagim ama kafam karisik cevremdekilerden kimisi park yatak kimisi ahsap besiklerden almis sizce hangisi daha uzun ömürlü, konforlu ve kullanıslı olur simdiden tesekkürler 🙏
Selo39 Atlasmom bende park yatak aldım 🌸 ablam sepet beşik almıştı yeğenim 5 ay sonra sığmamaya başladı ablam da park yatak aldı ve iki kere masraf etti.. biz 1 buçuk sene sonra tayinciyiz oyuzden oda yapmadım yerim yok uzun süre kullanım için aldım 👏
feamtrmea Atlasmom kesinlikle park yatak 👍🏻 kızım dört yaşına kadar yattı sonra kaldırdık zaten katlayınca küçücük oluyo şimdi nasipse oğlumda yatacak 😊 ablamda büyüyen ahşap yatak aldı baktı olmuyo yatak odasına bitanede park yatak aldı kesinlikle tavsiye ederim 👍🏻
mom44 Atlasmom kızıma park yatak aldım 2 yasını geçti çok rahat yatıyo 2 hamileyim kızıma yatak alacağım kardeşi beşiğe artık
Unlukacar Atlasmom konforlu olsun dersen normal yada büyüyen beşik al canım uzun süre kullanır bana park yatak çok konforlu gelmiyor