Kajimeraa Afdemir Canım çok üzgünüm😔 Rabbim sabrıını versin bu mübarek günlerde . Ama unutma sen gerçekten cennetin ayakları altında olduğu bir annesin . Allaha emanet ol umarım ilerde burda güzel haberlerini alırız.
Yasuyas88 Afdemir allah sabırların en büyüğünü versin elinizden geleni yapmışsınız Rabbim sizi mükafatlandırsın🙏😔
Zuve Afdemir ne kadar güzel bi anne oldugunuzu oglunuza söyleyin mutlaka.... sizi ona onu da size bagislasin Allahim
Lcy Afdemir okudukca duygulandim en son aglamaya basladim sana helal olsunnn yavrunu birakmadin o doktor belgesei alan pis mahluklara inanmadin ve basardin cabaladin allahim cok büyüksün ya rabbim sizi korusun bazen insanin sinavi öle sor oluyor kinhele konu evlatsa .... rabbim ayri güc veriyor ... cok iyi biliyorum bebegim olmayacak diye sabah aksam aglardim suan hamileyim 😌 ilk terminde bana doktorum dedi kalbi atmiyor alalim bunu düsünsene sen nasil bi doktorsun suan 32 haftadayiz cok sükür iyiki doktorumu deyisdirdim bence sen herkeze bi ümit oldun ... dualarimdasin oglusunla beraber allaha emanet olsun
sbl89 Afdemir senin inancına ve gücüne hayran kaldım , dua da ettim canım Rabbim evladını sana bağışlasın güzel ömürleri olsun inş🙏🏻
tubatayfun Afdemir basin sagolsun rabbim cennetde kavusturmayi nasip etsin allahim bir daha evlat acisi yasatmasin
Kozef A Afdemir Başınız sağolsun,siz çok güçlü bir Annesiniz,çok duygulandım dualarım artık sizinle,hayırlısıyla Allah bir melek daha bağışlasın size sevgiler...❤
Hatice44 Afdemir sanırım hepimizin annelik duygularının daha da katlandığı bir yazı hayat hikayeniz olmuş.. Rabbim sağlık versin inşallah dualarımız minikle ♥
Nulu Çok duygulandım Allah bebeğini sana bağışlasın tam bir savaşcı oğluşun var Sanada sabır versin çok zor bir süreç bende okudum size Allah yardımcınız olsun
doubleanne Afdemir masAllah anne ogul size, ikinizde bir birinize öyle baglanmissinizki, rabbim evladinizi size bagislasin insAllah. cok duygulandim, Rabbim su mübarek ayin hürmetine insAllah minik pasamizi sizlere bagislae kardesim
asya_zehra Frida canim çok önceki bi post olduğu için adminde yeni sabitlemis ama arkadaşımız oğlunu 9 gun önce kaybetmiş vefat etmiş onun için basın sağolsun diyo digerleride tüm yorumlari okumadığı için direk hikayeyi okuyup cevap vermiş
Zeynocemre Afdemir öyle ağladım ki Allah yüzünüzü güldürsün senin inancın Allah a tevekkülün o cocugu sana bagısladı güzel Rabbim❤Sen cok güclü bir annesin üzülme cok tatlı saglıklı bir oğlun olacak insaAllah
Dnzsevval Afdemir ilk defa bi hikayeyi aglayarak okudum. Rabbim kucagina da almayi nasip etsin insallah ileride bugunleri birlikte konuşursunuz.. Zorlu bir surecten bende geçiyorum ve o yuzden cok etkilendim hepimiz saglikla alalim kucagimizaaa
srpkse Afdemir sen ne kadar güçlü bir kadın ve nasıl harika bir annesin 💕 yasadiginiz her an beni derinden etkiledi kendim yaşıyor gibi hissettim. Allah çok büyük canım dayanma gücü verir sana elbet ve ilerde yeniden bu duyguları sağlık içinde yaşıyor olursun dualarım seninle ve cennetteki meleginle💕 Bir sonraki gebeliğin çok daha kontrollü olur kuzum öyle ki ; gebe kalmadan önce kendi sağlık kontrollerini ve yapılması gereken her ne varsa yaptırmis olursun.. Annelik çok yakışacak sana 🤗 Rabbim bir daha sınamasın seni evlat acısıyla... Ve hiç birimizi 🙇♂️ amin...
YcelMlayimYldrm Canımmmm basın sağolsun Allah ım sana sabırlar versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah