Kadze Afdemir okudum hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin dualarımız seninle
Afdemir Aysenaz HicranKzn Ayseturker Aycann znurstnKaraca merination Edasengul hande123 Dlktpl gnc Krbyr91 Defne92 Eagil MerveYeilyurtahin Kbr FeriDEniz Edirefp Tkrzm Pnr_ysm Eebbrruu Sara ozdenarda Yesimmm93 Sltnbl tazeanneyasemin Lonelinesss Esmmaa [bilinmeyen] Esen Prensesss HumeyraKarakurt Kadze Esrelf Aydaozk Domatesimm 1987gokce Melll Rabbim hepinizden razi olsn dualarımızı kabul eylesin 🙏🙏 bebegimin durumu cok kritik kalbinde delik varms akcigri hic gelismemis mudahalede surekli bulunuyorlrms. Bebegime nolur cok dua edin Rabbim sifa nasip etsin bize bagslasn insaAllah🙏
Aydaozk Afdemir allah razı olsun olsun senden umudunu hic kaybetmediğin için ağlaya ağlaya okudum hikayeni maşallah subhanallah minik oğluna sana da ana oğul bağınıza gücünüze maşallah valla seni tanısam sımsıkı sarılmak isterdim duamdasınız canım 🤲🏻
Domatesimm Afdemir Allah sağ Salim kucağına aldırsın canım 🙏🏻 Okurken çok ağladım yazarken bile hala ağlıyorum Rabbim şifa versin. Gerçekten çok güçlü bir annesin 🙏🏻
1987gokce Afdemir Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin canım üzme kendini çok güçlü bir bebek maşallah ona. Allah analı babalı büyütmek nasip olsun.
Kbrars10 Afdemir bende okudum rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavusursunuz bebeğinize rabbimin izniyle 🙏🏻
Cansum1 Afdemir okudum Allahım şifa versin tez zamanda sana kavuşsun ağlattın beni hayırlısıyla bizde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Minnakkus Afdemir Rabbim evladını sana bağışlasın nekadar tevekküllü sabırlı bi insansınız rabbim bu güzel yüreğinize göre versin mucizeler göstersin inş okurken ağladım resmen çnkü şuan aynı şeyleri ben yaşıyorum 20. Haftamdayım gittiğim tüm doktorlar bu bebek yaşamaz bu suyla aldır dedi ama bebeğim yaşıyo be hergün büğüyo bana bebeğimin böbreklerinde sorun olduğunu o yüzden suyunun azaldığını sölediler doğmaz dediler bikaç hafta yaşar veya yaşamaz dediler benim daha önce takrarlyan gebelik kayıpların oldu küçük haftada ilk defa bukadar büyüdü umarın yavrumu kucağıma alırım bende biz onlardan vazgeçmedikçe onlarda bizden vazgeçmez güçlü olun 🤲🏼 Allaha emanet
Nefesliva Afdemir Rabbim yardım etsin çok duygulanarak okudum inşallah hayırlısıyla çocugunu alıp evibe gelirsin rabbim sizi korusun🙏🏻
Ipekyuksel Afdemir Allah yardımcınız olsun. Allahım bağıslasın sizr. Prematüre doğumu hangi hastanede ve hangi doktor yaptırdı ?
Aysenn Ben de ağlayarak okudum... hem mutluluk hem hüzün... Maşallah size ve inancınıza... 👏👏👏 Allah'a teslimiyet bu olsa gerek... Oglusunuz hemencik toparlasın insallah 🤗 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. 💗💞🤗
YagmurAnnesi Afdemir Allahim oglunuzu size bağislasin, acisini gostermesin insallah. Eminim oglunuz iyi olacak. Dualarim sizinle. Cok dikkat edin kendinize. 💕
Bilge35 Afdemir Allahım yar ve yardımcınız olsun insallah. Okudum dia attim Allah kabul etsin bebeğini sağlıkla tes zamanda kucağına al canım insallah 💕💕💕💕
Ella Afdemir rabbim yardımcın olsun okurken yaşadım resmen yaşadıklarını o denli aktarmışsın siz zor olanı atlatmışsınız inşallah bir daha üzülmez bebeğinizle sağlıkla yaşarsınız dualarımız sizinle