0Cerenk Afdemir ne yazacağımı bilemedim ama ısrarla vazgeçmemeniz bu savaşınız beni çok duygulandırdı okurken, Allah evladınızı da sizi de korusun, sağlıkla evladınızı size bağışlasın, hayırlı sağlıklı ömrünüz olsun inşallah🙏🏻🧿
Af_dmr 0Cerenk cennete uğurladım oğlumu. Onun için herşeye değdi 🤲 Rabbim birdaha acı yasatmasin. Tüm anneler sağlıkla kucağına alsın yavrularını.
Deletedmom369 Afdemir okurken o kadar duygulandım ki. Rabbim sağ Salim bebeğini alıp evine döneceğin günlerini göstersin ❤️🙏 nice bebekler yaşıyor inşallah senin oğlunda mucize bebeklerden olup hayatta tutunur 🙏
Ess58 Afdemir okurken çok ağladım çünkü Allaha emanet ol sözünü bende kullanmıştım kızım için ama o beni bırakıp gitti 26+5 de plesanta erken ayrılmasi sebebiyle bebeğimi kaybettim. Hersey çok güzel gidiyordu. Hayatımda o kadar kanı hiç görmemiştim ölümden döndüm kurtarılma şansı hiç yoktu o an hemen ölmüş zaten meleğim. Allah evladınızı size bağışlasın.
Af_dmr Ess58 bende kaybettim bebeğimi. Allahım bize birdaha acı yasatmasin kardeşim. Hicbir anneye yasatmasin 🤲