Nilay_09 Afdemir etmezmiyim Rabbim cennetine şefaatçi göndermişsin sana şefaatçi olacak annesi 😢 annemi babamı yanıma istiyorum diyecek Allah ne verdiyse vardır bir hayır
Af_dmr Afdemir bugün bu yazima denk geldim oğlum. Seni hiç unutmadım anneciğim ❤ cennette buluşmak için dua ediyorum. Abi oluyorsun bir kardeşin olacak. Seni çok seviyoruz minigim, birtanem, cennet kokulum, icimde dinmeyen en derim yaram….
pasaklikontess Af_dmr allah sağ sağlim kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşllah çok sevindim❤️☺️
Zehracik Af_dmr Çok üzüldüm başın sağolsun. En azından elinden geleni yapmışsın bir doktorun sözüyle aldırmamissin. Allah yasayamadigi ömrünü diğer kardeşine versin.
babymomyy Af_dmr Öncelikle bu azminizden evladınıza tutunup sonuna kadar savaştığınız için tebrik ederim ve hemcinsiniz olarak sizinle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.ilk evladınız için başınız sağolsun çok etkilendim cennette sizi bir melek bekliyor olacak Allah bu sefer hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin 🙏🏻♥️
halimefe2 Af_dmr nasılsın canım kardeşin durumu nasıl kaç haftalıksın iyidir insallah bebegin hayırlarla saglıcakla kucagına alırsın inşallah rabbimin sevgili kulu imtihanını cok güzel vermişsin rabbim en güzel hediyesiyle mükafatlandırsın inşallah seni
halimefe2 Af_dmr nasılsın canım kardeşin durumu nasıl kaç haftalıksın iyidir insallah bebegin hayırlarla saglıcakla kucagına alırsın inşallah rabbimin sevgili kulu imtihanını cok güzel vermişsin rabbim en güzel hediyesiyle mükafatlandırsın inşallah seni
Af_dmr halimefe2 elhamdülillah kardeşim o.kadar ağır hastalar varken kötü demek ne haddimize. 23+2 deyiz normal.bir gebelik olarak degilde agrili yatarak dinlerek geçiyor. Bu sefer saglikla alirim evladimi insallah kucağıma. Dua icin Allah razi olsun amin canim tüm bekleyen annelerimiz sağlıkla alsın kucağına.
Af_dmr Zehracik Allah razı olsun canım. Amin amin🤲 hepimizin evladına Rabbim hayırlı güzel saglikli bereketli ömür versin.
Mirazannesi Afdemir gece gece okurken çok hüzünlendim tarihe baktım 2 yıl geçmiş umarım şuan oğlunuzla berabersinizdir çok merak ettim 😒
Af_dmr Mirazannesi malesef kaybettim oglumu ama bu dünyada. Ahirette kavuşacağım inşallah. Bende 2 yıl sonra tekrar gebe kalınca postumu görünce yorum yaptım abi olacak diye. Yeni çocuğum için dua isterim sağlıkla kavuşmak icin🤲
Mirazannesi Af_dmr çok sevindim hayırlı olsun inşallah çok mücadele etmişsiniz rabbim sizi mükafatlandırmış 🙏 dualarım sizinle doğum oldu mu olacak mı
Af_dmr Melike145334 o gönderim eski evladımı kaybettim. Tekrar hamileyim. Bu bebeğim için duanızı isterim🤲
Dilaraevn Af_dmr gonderinizj okudum cok icim burkuldu oğlunuzu kaybettiginiz yazilarinida okuyunca ama şimdide bu yazinizi okudum cok sevindim yüce rabbim sağlıkla sihhatle kucaklasmayi nasip etsin evladınızla duacinizim 🙏 cennet kusunuza ayrica dua ediyorum 🤲🏻
Melike145334 Af_dmr yüce Rabbim sağlıkla inşAllah kucağına almak nasıp etsın sen sağlıklı beslen ve çok su iç Rabbimin vereceğine kimse engel olamaz tedbır senden taktır Rabbimden Allah senı yavrunu ve tüm hamıle kardeşlerımızi korusun
Prensesannesi96 Afdemir sağlıkla haftasını doldurup kucağına alıp eve gideceksin Allah’ın izniyle inşallah canım dualarım sizinle rabbim acısını yaşatmasın bol dua 🤲🤲 görümcem 22. Haftada ikizlerini doğurdu çok şükür şimdi 4 yaşına girdiler 😍 içini ferah tut bol dua ile iyi olacak bebeğin sev merak etme o çok güçlü annesiii 😍😍
Af_dmr Prensesannesi96 o gönderim eski canım tekrar hamileyim yeni hesabim bu gönderimi görünce dayanamayıp oğluma abi olacağını yazdım. Cennete uğurladım oğlumu. Şimdi ki bebeğime duanızı isterim. Rabbim gorumcenizi ve tüm bekleyen annelere evladını bağışlasın 🤲❤
Af_dmr Dilaraevn Allah razı olsun canım amin amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım Allah hepimize bağışlasın evlatlarımızı.
Af_dmr Melike145334 elimden geldiğince dikkat ediyorum canım. Amin Allah razı olsun cumlemizi korusun Rabbim.
Prensesannesi96 Af_dmr yaa canım benim meleğimiz cennette ahirette sanaa şefaatci olcakk inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder acını dindirir inşallah herşey imtihan herşey . Rabbim bdaha evladınla sinamasin inşallah seni hepimizi 🤲🤲