Fatuma Herkese merhaba . Son adet tarihine göre 8haftalık gebeyim bugün ultrasondan ilk defa bakıldı ve çok küçüktü doktorum Daha canlı olması gerekiyor gelişimi yavaş dedi. Çok endişeliyim bu durumu yaşamış olanınız varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
minnakmina Fatuma bende senin gibiyim canım önceden düşügüm oldu doktor anca 11. Haftada falan başı ayagı belli olmaya başlar dedi ilk kızımda geriden geliyordu ama sorun olmamıştı sagsalim alalım kucağımıza
Mutlumklnc Fatuma bende bugün tam 8 haftalık oldum crl kaç peki doktor öyle dedi. Ayrıca doktorlar insanı biraz panikletiyor sen sakin ol daha büyür minnak 🙏
Fatuma Jiji-m şuan 8 haftalık hamileyim ama bebeğin daha canlı olması gerekiyordu dedi ve bundan önce bir kere düşük yaptım ondan olabilir dedi ama bişry olur diye korkuyorum
Kahramankentli Fatuma gönlünü ferah tut canım bol dua et 6 haftalıkken bana da gelişimi yavaş dedi dün doktora gittik sonuç çok iyi maşallah Bende 7+5 im şuan 🧿 progestanı tek e düşürdü toparlar inşallah kendini ama sen canını sıkma 👍🤰
Gizemmmms Kahramankentli progesteron çocuğun gelişimini hızlandırmak için de etkili oluyor mu yoksa sadece düşük için mi kullanılıyor bilginiz var mi
Kahramankentli Gizemmmms düşük tehlikesini ortadan kaldırmak ve rahimi güçlendirmek için kullandım bebek 👶 için sanmıyorum ya 👍🥰
Mucizemmbenim Evet ilk gebelıgım öyleydı kan pıhtılasmam varmıs malesef bebege yeterlı kan gitmedıgı ıcın bebegım gelısememıs . 10haftalıkken 7 haftalık gıbıydı. Sonrada malesef kaybettım . Arkasını bırakmayın belkı pıhtılasmamz vardır