Elffth_2017 Malumunuz ramazan yaklaştı evi süpürdüm dip köşe ama dinlene dinlene bebeğe zararı olurmu
Mnkse Elffth_2017 doktorum bana kesinlikle yasak dedi gerekirse oturtarak gırgır yap ddi ama süpürme ddi çünkü süpürmek için ileri geri yaparken vakumundan dolayı karında kasılma oluyor Buda bebeğin kordonunun boynuna dolanmasana sebep oluyor ddi sonrasında ufak bir araştırma yaptım hakikaten de öyle olan Doğumda ölümden dönen zor Doğum yapan varmış 😯 o yüzden ben doktorumu dinliyorum yada eşime yaptırıyorum
SibelAlp7 Elffth_2017 süpürgeyi doktorlar önermiyor.24 haftalık hamileyim toplasan 3 kez yapmışımdır.Eşim yapıyor bazen çok takıyorum temizliği ama yazanlar doğru demiş bebekten önemli hiçbir şey yok.
Fhmekrm Daha dikkatli olmalısın Allah korusun yorma kendini bana süpürge tutmak bile yasaktı sonra sancılanıyodum doktor kızdı senin hamileliğin nasıl geçiyor bilemem ama kendine ve bebişe iyi bakmalısın sen hamilesin evin pis bile olsa kimse bişey diyemez
Uygun Ben hergün yapıyorum. Ben yapmazsam kim yapacak. Dinlene dinlene yaparsan bişey olmaz. Yavaş yap süpürürken de. Zorlama kendini.
Bgmbgm Mnkse ya bilmiodum bende şuan süpürge yapip oturdum neyse öğrenmiş oldum 37 haftalık oldum bugün daha da yapmam supurge
Mnkse Bgmbgm senin birde az kalmış boşver ev batarsa batsın ne olursa olsun bir iki ay da pis olsun gelen yapsın sen hamilesin hoş görsün Doğumdan sonra zaten yapacaksın dikkat et
Aurora Supurme seklinize supurgenizin gucune gore degisir risk yok demeyin eger belinizi cok zorluyorsaniz zarari olabilir benim supurgemin gucu cok fazla haliya yapisiyor cekemiyorum cok guc istiyor o yuzden esim yapiyor niye bebegimi riske atayim ki
Edirefp Elffth_2017 hemen hemen hergün evi süpürüyorum bir gün yapmasam ev çok kötü oluyor. Eğer hamileliğinizde sıkıntı yoksa yapabilirsiniz kendinizi yormadan dinlenerek.
Merve1996 Yeri geldiğinde eşimde yardım ediyor ama ben supuruyorum zorlamadan kendimi 27 haftamdayim Allahim korusun bizi