aycanhasan Arkadaslar 21+4 gunluk tek yumurta ikizleri ne hamileyim bugun detayli ultrasyona girdim ve bebegimin birinin kalbinin durdugunu ogrendim ayni seyi yasayan varmi diger bebegim insallahh saglikla gelir
Duduars aycanhasan Rabbim diger bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşAllah cnm gecmis olsun
Sinemarslannnn aycanhasan ahhh çok üzücü Allah sabır versin kalan bebeğine de sağlık cnm bir tanıdığımda öyle olmuştu diğer bebeği sağlıklı dünyaya getirdi . Belirtin oldu mı peki ?
132025 aycanhasan eşimin kuzeni seneler önce yaşamış canım ikizlerden birinin kalbi durmuş alınamamış tabi doğumda almışlar sanırım oğlu kocaman şuan
Hemsirebebegi 2artiikizannesi bende öyle 17 deyiz sürekli yüreğimiz ağzımızda geziyoruz hele muayene girerker demi nası heyecanlanıyoruz Rabbim inş diğer bebeğinizi size bağışlar
Canseleliz aycanhasan canım benim başına gelmedi ama aynı durumda olan bi hastayla aynı odada kaldım o bebeğe dokunmamışlardı kendi kendiliğine kaybolur demişlerdi ama o 14 haftalık bişeydi çok geçmiş olsun inşallah
aycanhasan Canseleliz cok sagolun evet orda kuculup kalacak dediler takip edilecek bakalim insallah bir sorun cikmaz
hhb53 Basın sagolsun canım Allah otekı evladını sana bagıslasın. Bende tek yumurta ikizlerimi bekliyorum seninkiler arasında zar var mıydı
aycanhasan hhb53 cok sagol canim allah evlatlarini sana bagislasin evet aralarinda zar var buda iyi olmasi
2artiikizannesi hhb53 zar olunca ne oluyordu ilk başta banada öyle demişlerdi aralarinda zar var diye
2artiikizannesi Hemsirebebegi benim kalbim çok kötü atıyor valla sanki duracak iki haftaya bı kontrole gdiyorum bende korkuyla