Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı tansiyonum 16 /10 geldi . Birkac saat sonra tekrar olcturdum tabii üç bardak limonata içtim bu kez de 14/8 geldi . Doktorum yüksek dedi .Hap verdi surekli takip et dedi .32 haftalık hamileyim. Idrarda bir şey çıkmadı tahlil yaptirdim.Bebek bugün çok huzursuzdu çok ağrı yaptı yerimde oturamadim

1. Haftadan beri ilaç kullanıyorum 38 haftalık oldum aman canım tansiyon çok onemli sürekli takip et tansiyonu

muallim6anne dusmuyorsa tansiyonunun hastaneye git canım tansiyon çok sıkıntılı bır durummus hem anne hem bebek için Allah korusun stres yapma oda çok çıkartıyor sakinleş tuzlu falan yeme limonlu su iç baktın düşmüyor hemen hastaneye git ben günde 4 tane tansiyon ilacı kullaniyorum

ebrubrcn canım bugün çocuk çok huzursuzdu, çok kımıldadı, sert tekmeler attı, ben de yürüdüm hep bunaldim oturamadım 16/10 du.14/8 e düştü birkaç saat sonra limonata içince. Senin kac oluyordu?

Canim benim 12. Haftada 14 ,9 oldu sonra Dokdorum bir hafta takip etti aynıydı hemen ilaca başlattı çok şükür bu haftalara geldim evde sürekli takip halindeyim iyi cikiyo dokdorun yanına gittiğimde biraz heyecandan 13,8 oluyo ama oda heyecandan güzel dedi Dokdorum 14, 9 ve üzeri riskliymis seninde yorgunluktan olmustur belki takip et bakalım devamlı nasıl cikacak

Inanır mısın canım evden dışarı çıkmıyorum hep klimayı açıp yatıyorum yorulmadım da ; yağlı tuzlu da yemedim, sinirlenmedim niye çıktı ki bu kadar