Miniginannesiiii1111 Dilaraa61 ben varım 🙈🙈 Allah’tan birşey çıkmazsa Ağustosta dogurmazsam 34+2 olduk şükür 🙈🙈 şafak 39
ilknurosman 33+3 ten selamlar ☺️ bnm sezeryan olucak dogumum herhalde doktorum 38 .ci haftada alir diye umut ediyorum eger 38 de alirsa doktorum 14 eylul istiyoruz kizimiza kavusmayi 😇
Zeynepli1234 Dilaraa61 33+3 ne yalancı sancım var ne kasılmam burda okuduklarımda hep başlamış ama bende bişey yok bakalım hayırlısıyla gelsin minnoşlar ☺️
Yagmurkoksal_61 Gizemmtfn benmkide 34 hafta girmiş şuan 35iz bakalım ne olacak diye beklemekteyim kasıklarınızda ağrı oluyor mu böyla adet sancısı gibi:)
Yagmurkoksal_61 Gizemmtfn kanala girdikten ne kadr sonra gelir acaba doktora sormayı unuttum ben cumartesi tekrar gidecem ☺️
ErvK Kızlar bende 36+0 ım Bugün kontrolde acılmam varmı diye baktı doktor nasipse normal doğum olacak.. pelvis eğriliği falanda çatı muayenesinde belli oluyor değil mi? doktor bişey söylemedi normal doğum yapamazsın falan diye açılmamda yokmuş henüz.
Tubaa1989 Anneyim çatı muayenesinden sonra mı sezeryan dedi doktor benim 35. Hafta haftaya çatı muayenem var o zaman belli olacak