minikcasper Ferhaykoo evet işte hem takmıcaksın hemde nasip ya Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyo sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar 😃
Milos35 ayse1205 ben kadin doguma gittim vajinal muayene ve simir testi yapti her sey normal dedi ama yine de gitmeli miyim ki..:(
ayse1205 Milos35 kan alıyolar hormon testi için benim de ne olduysa dört ay da oldu zaten dört ay ihmal ettim gecikmelerimi diyorum ya olumlu bişe sandım ama daha dün sadece tüp bebek olabilir dedi doktor kimse böyle bişe yaşasın istemem o yüzden dikkat et
Milos35 ayse1205 allah razi olsun uyari icin canim :( kadin dogum mu yapiyo bu testi sadexe yoksa saglik ocaginda da baktirabilir miyim
bburcu Milos35 benim 4 gün varken test negatifti. 3-4 günlük gecikmeden sonra kan verdim değerim 15ti. Geç döllenme ihtimali olabilir
bburcu Milos35 bence hiç düşünmemeye çalışın stres gerçekten etkiliyor. En hayırlı vakitte gelecek öyle düşünün 🥰❤️
zarifkelebek Milos35 sizi umutlandırmak istemiyorum ama forumda en son mayısta adet olup devamlı testleri negatif çıkıp bugün pozitif çıkan bir anne vardı. Ayrıca adet döneminiz geçmeden kesin Hamile değilsiniz diyemez kimse. Biraz geçmesini bekleyin bence.
Leyll Stresi bırakın en önemli faktör bu bence,kafanızdan sökün atın,kendinizi gevşetin inanın görüceksiniz kendiliğinden olacak Allahın izniyle stres yapma canım,bir an önce çift çizgiyi görmen dileğiyle
Betulfatih Milos35 üzülme canım benim en az 40 50 tane testim vardı negatif olan en son umutsuzdum Şubat ayı yapmayacaktim eşimin ısrarı üstüne aldık testi fakat eczaciya iyi bir şey verin dedik eşimde önceden eczaciydi pahalı olanlarından verin dedi sonucu erken gösteren kadın bize 20 TL kim verdi adetinize 3 5 gün varsa iyi olur dedi yakınsa tarihi net öğrenirsiniz bilemiyorum düzensiz dedim aldık ve yapmadım gece saat 22.00 oldu eşim yap da sonucu görelim uyuyalım dedi içimden gelmiyirdu yaparım sonra dedim gittim yaptım baktım çift çizgi kendimi şaşırdım eşime nasıl söyleyeceğimi düşündüm ve aile büyüklerime söyledim o şekil topluca baba oluyorsun dedik şok oldu eşim elimden telefon falan firlatti. Sabırlı ol ağlama ve bebek isteyerek biiktelik yaşama sen stres yaptıkça hiç olmuyor ben gece gündüz ağlardım hep dua ettim hayırlı evlat zamanında nasibi ve kismetiyle dedim çok şükür Allah büyük rabbim tez vakitte güzel bir haber almanı nadip etsin duamda sen ve bu durumda olan herkes var inşallah güzel haberle dolar gözlerin ❣️🤲💕
Milos35 Betulfatih kac ay olmadi canim sen ne kadar bekledin herhangi bir sey yediniz ictiniz mi dogal ya da ilac? Herhangi birinizde bi sikinti var miydi
Betulfatih Milos35 Canım ben başta istemiyordum Yasmin hapı kullandim 1 ay sonra 2 veya 3 kez aylık iğne vurdum. Eşim idrar yolu enfeksiyonu olmuştu doktora gittik o şekil öğrendik ki eşimde varikosel varmış sperm sayısı ve hızı çok azmis şuan askeri personel eşim ve biz bir buçuk yıllık evliyiz canım. Memleketimiz Elazığ’a izne gelince özel bir hastanede tekrar testler yapalım istedik sperm sayısı falan terkae yaotiridk ve 2 doktora gittik ikisinde bize ameliyat şart yoksa bebek olmaz, korunmayin dedi. Sonra bir doktor sayı arttirici takviye toz verdi onu aldık ve memlketten bir adet keçi boynuzlu macun aldık eşim yedi akşam 2 kasik. Bu şekilde korunmadan denedik ettik olmuyordu eşimin psikolojisi bozuluyor su çevrede hep komutan grubunun bebekleri vardı bize soruyorlardı eşim çok agliyordu bende öyle en son yeter dedim. Üzülmek yok belki Allah verecek sağlıksız olacak belki bana bişey olacak belki yapmayacağız iyi şekilde diye kızdım hayırlısını işte dedi eşim ceviz,fındık falan yiyordu herşeyi geride bırakmıştık en son Şubat ayında balık çok istiyordu canım ki bende yiyen biri değilim eşim de hem balık hem test alalım dedi. Balığı temizlerken içinden yavrusu çıktı ve içimden dedim acaba hamilemiyim bu balığın yavrusu içimi hoş etti Allah’ın hikmeti işte ve bende gece yaotigim.test ile hamile çıktım kuzum yani dua et. Çok ağladım çok stres yaptım tartıştım kustum kimseye bişey diyemedim. Patliyordum ediyordum ama çok şükür hayırlısı oldu canım benim. Rabbim sana da insalalh isteyen herkese rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin hiç üzülme. Sizlerde eş konturolune gidin jinekologa yada kadın doğuma testler yapın belki bir sorun vardır çözüm bulun hemen canım gecikmeyin bizim hiç aklımıza gelmezdi yoksa ben 1 sene iğne vurucaktim
Minik_Mucizem2804 Milos35 Been 🙋🏻♀️adetim qectikten sonra 8 11 ve 15.qünde test yaptım cıkmadı adetim qecikeli 38 qün olmuştu ki ben mucizemi öqrendim hic bir belirtim yoktu 5.5 haftalık hamileymisim yani ben test yaptıqımda warmıs ama çıkmamış bazi insanların idrarından dolayı qebelik qec qözükebiliomus doktor öle dedi
Semakocaturk Milos35 ben 1 sene senin dediğin şeyi sürekli yaşadım sonra adetim 6 gün gecikti bu seferde ben yapmadım sonra bi anda arkadaşım test almış gelmiş gün içinde yaptım çıktı. İsyan etme Rabbim en kısa zamanda zaman da sana da nasip etsin tüm dualarım seninle gözyaşı ile yazıyorum o günlerim aklıma geldi 😢😢😢🙏🧿
Milos35 Semakocaturk suanda bunu okuyunca ben se aglamaya basladim. Burasi sanal bir mecra ama insanin kendini anlayanlarin olsdugunu bilmesi ne guzel. Benim ne ailem ne arkadaslarim kimse derdimi bilmiyor herhangi bir sey yiyip ictiniz mi canim ek olsun diye
Hvvabyrm Canım umitlendırmek istemiyorum ama ben asılamaya baslayacagım ay adet olmayı beklıyordum malum adet donemınde yapılıyor cogu test son umit ovulasyon testı denedım o ay ınternetten siparşs vermıstım testlerle beraber on adet gebelık testı yolluyolar adetıme uc gun kala hepsını yaptım testlerın bittigi aksam ruya gordum kalktım ve test almaya gittim daha dune kadar tsstlerde negatif cıkıyordu sonuc o sabah silik cıktı ve suan 39 haftalık hamıleyım😊 umıdını kaybetme mevlam neylerse güzel eyler
Zhrnz Milos35 benim 2 gebekigimdede adetim 16 gun gevtikten sonra teste pozitifi gordum 10 gun gectiginde bile yapinca negatifti benimde adetim gecikirdi hep o kadar cok test yaptimki anlatamam cok sukur suan 3 evladim vR kafaya takmak o kadar cok etkiliyoki neden olmiyo diye cok agladim ama Rabbim zamani grlince nasip etti zamani var demekki cnm elbet Rabbim nasip eder 🤲
dilek32 Milos35 ben 10 gun gectıkten sonra yaptım pozıtıf cıktı ondan once bende co fazla test yaptım hep nekatif cıkmıstı senı anlıyorumama umudunu kesme