ismayilin_annesi Kızlar son adet tarihime göre 37hafta tamam olck İnşallah ama ultrasonla doktorum 38 haftan tamam olck söylüyo hangisi daha doğru sorduğumda ultrason daha doğrusunu söyler dedi doktorum...bebek gelişimi öyle diyor..sizce hangisi daha doğru?
DidemYldrm ismayilin_annesi ultrason da gelişimi önde demek canım onu baz almış doktorun doktorun ne diyorsa odur
MasalAlparslanMom ismayilin_annesi bizde 2 haftaya yakın öndeyiz ultrason a göre ama her türlü son adete göre bekliycez Doğum tarihini dedi doktor. Niye hepsi farklı bilgi veriyo bunların 🤷🏻♀️😌
Bgmbgm ismayilin_annesi bizim burdakiler doktorlar ultrason a göre değil son adet tarihine göre yapio hatta ben 31 de gittim benim de 10 gün önde bebeğim ultrason da iltasyina göre 32+ olmam lazım yani oleyimde çalışamaz raporu alicaksinz 32 haftalıkken alınan vermedi doktor 1 hafta sonra dedi . İşlerin e geldiği gibi valla ne güzle 1 hafta önceden çalışmayı birakicaktim bekledim 1 hafta sonra gittim öle aldım suan 37 haftalığım bnde
ismayilin_annesi MasalAlparslanMom evet doğumun ultrasondakı haftalığa uygun haftalıkta gerckleşeceini söyledi ..hem beni sezeryana alcklar ben o yüzden kesin haftalığımı bilmek istiyorum da onunla adım atmak istiyorum..
ismayilin_annesi Bgmbgm valla bende öyle düşünüyom işlerine gelince...benimki de sezeryana bir an önce alsın diye öyle söylemiş olabilir
Bgmbgm ismayilin_annesi yani belkide cnm günahını almayalim 😂😂 bı devlet Hastanesi'ne gidip sor bence