MYstryy Remziye44_bosdan ne gibi hareket bekliyo 5 haftalik kese gorunur anca ben 6 hafta 2 gunlukken zar zor bebgi gorduleer minicikti zaten.
Ozdmrkbraa Remziye44_bosdan korkma sen o haftalarda daha bebek olmaz bile inşallah güzel haberler alırsın canım benim ❣️
Bittercikolataa 1Anne_ cinsiyeti nedir bebeğinizin? Genelde eskiler dermis cok sey duyuyoruz tabi batil da 😂 erken hareket eden erkek gec hareket eden kiz olurmus ne kadar dogru Allah bilir 😂
Yasininannesi Siz iyi bi doktor bulun öncelikle.Bazı kendini doktor sananların sözlerini kafaya takmayın lütfen.Çünkü normal işini bilen biri o türlü konuşma yapmaz o haftalarda.
annecikk_ SnFk doktor bebekten bir halay olsun kolbasti olsun ciftetelli felan bekliyodu sanirim😂😂🤦🏻♀️
diyhomelif Remziye44_bosdan e tamam işte kuzu 7 + da duyarsın inşallah ama değiş o doktoru folik asit vermedimi
Remziye44_bosdan Hepınıze cok tesekkur ederım.hepınız bebeklerınızın en guzel gunlerını gorun ınsallah. Sagolun varolun 🙏🙏
hereismyname Remziye44_bosdan 4 haftalıkken gittiğimde sadece kese görünmüştü. 6 haftalıkken kalp atışı duymaya çağırmıştı duyuldu. Eğer doktorun ne demek istediğini anlamadıysanız ve endişeliyseniz hemen başka doktora gidin buradaki insanlar ancak kendi deneyimlerini verebilirler size boşuna kıyas yapar üzülürsünüz;(
Mutlumklnc Remziye44_bosdan doktorunu kesinlikle değiştir aynı şey benimde başıma geldi 5+5 et gittim bebeği görmüyorum bu gidişle kürtaj olursun dedi şoka girdim dilim tutuldu hiçbirisi diyemeden çıktım odadan ertesi gün başka doktora gittik hem bebeği gördük gemde kalp atışını duyduk şimdi 8 haftalığız çok şükür 🙏
Merveyunus31 Remziye44_bosdan nasıl yani nokta kadar bebek hareket eder mi zaten sizin doktor sağlıklı mi acaba? Ilk defa duydum böyle birşey..
Dnzbaby Remziye44_bosdan bende 5+3 üm bugün 2 doktora gittim biriyle devam ederim diye, kesemi gördük bebek görünmüyor bile 10 gün sonra bebek 15 gün sonra kalbini duyar görürüz dedi, seninki neyin kfasını yaşıyor bilemedim, lütfen doktorunu değiş 🎈 **
tambirminnos Remziye44_bosdan kalp atışından bahsetmistir büyük ihtimalle pek açıklayıcı konuşmamış sizinle