Dk384238 Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ama kendimi hala hamile gibi hissedemiyorum sizde hiç benim yaşadığımı yaşadınızmı her hafta doktora gidip ultrasonda bakmak istiyorum sık ultrasona girmek zararlı mı
Tstnptt Dk384238 bende öyleydim cnm 2 ayrı doktora gidiyordum bir hafta ona bir hafta ona gidemezsem de sağlık ocağına kalp atışını dinlemeye gidiyordum ama o zmn korona yoktu sonra ztn 16+5 de hissetmeye başladım çok şükür sonra 2 3 haftaya çıktı kontrollerim şimdi 36+4 olduk haftalık kontroller ama 1 hafta bile geçmiyor sankii
Tugce_Simsek Böyle hissetmen çok normal ilk başlarda bende senin gibiydim acaba yaşıyor mu yaşamıyor mu die çok korkuyordum ama daha sonra alışıyorsun ben ayda bir kontrole gidiyorum ve şu an 23 haftalık hamileyim böyle hissetmen çok çok normal inan bana
Mucizeninannesi2 22 haftalığım hala hamile olduğuma inanmıyorum 6 sene sonra oldu çünkü hergün gidip göresim var sürekli aklımda acaba iyi mi düşüncesi hep bir endişe hemde hareketlerini hissetmeme rağmen 🙄
Dk384238 Mucizeninannesi2 rabbim tamamına erdirsin inşallah benim 10 yılım daha önce 2 başarısız tüp bebek kaybım var o yüzden çok endişeliyim
Mucizeninannesi2 Dk384238 Sağlıkla kavuşun inşallah içini ferah tut ne gelirse Rabbim den Allahım kucağınıza almayı nasip etsin 💕