bebegim_28 _nterzi evim mutfağım hele o bayom yok mu aklıma bile gelince içim kalkıyor (bi ay önce taşındım çok şükür)eşim bile itici geliyordu 😁🥴 işkence gibi 😐
Ahsend49 Benim şuanki taşındığım evimde sanki sürekli tüpün kokusu geliyor gibi eşime diyorum eşim koku falan yok diyor 😂 anlamış değilim acaba eşimde mi bi sıkıntı var bende mi 🤷🏼♀️🙈🤦🏼♀️😂😝
Roseshah _nterzi mutfak çöplerini toplarken poşete koyarken filan ben inanılmaz kötü oluyorum kokulardan kaç kez bu yüzden istifra ettim artık maske takarak hallediyorum😃
sunnysea Gelmez mi.. buzdolabı da çok kokuyor bana.. mutfağın duvarlarının koktuğuna eminim.. eşim et pişirmişti bi gün o günden beri mutfağın duvarları et kokuyor 😕
MYstryy _nterzi 12 haftayı bitirdik su bike kokuyor sanki bos tabaklar dsardan gelen yemek kokulari maf ediyo bni 😑
Mojapesma _nterzi ya bende burdayım çok felaketim buz dolabını acamıyorum herkeze soruyorum dolap kokuyormu diye hayır diyorlar ben acınca sanki kötü kokuyor mutfaga adımımı bile atmam ama kızım var mecbur yemek yemesi gerekiyır ço kötüyüm ne zaman gececek bu 😔
SnFk _nterzi ay aynen. Hele ki lavabodan gelen bir koku var. Çıldırmak üzereyim. Kimseyi inandıramıyorum ama.
Mojapesma _nterzi birde banyo beni benden alıyor sanki hiç temizlemiyorum sabah akşam temizliyorum ama malesef geçse artık bunaldım bütün ev kokuyor sanki koltuklar bile yemek yiyemiyorum herşey midemi bulandırıyor
Minitontik _nterzi hemde nasıl nasıll.. bulaşık deterjanımın kokusundan nefret ettim. Yeni deterjan arıyorum..