Edirefp Boğaz ağrısını hafifletmesi için viks kullanılabilir mi acaba bebeğe bi zararı olurmu kullananlar varmı ?
MerveAkta Edirefp aynı şeyi bende düşünüyorum canım uyuyamıyorum kasıklarım bile agrıyor sabah k.b.b çıkacam 😐🤔😰
DndDin Edirefp MerveAkta bana doktorum ızın vermemıstı dayanabılıyorsanız bence dayanın, yada doktora gıdın derım vickse izin pek vermıyor doktorlar.
Neslihannteo Edirefp doktora soramadim ama dıştan bogazima sürdüm bende çok şükür bir şey olmadi ama yeni duydum zararli olduğunu bi doktirunuza sorun yinede ama içmedikten sonra bir sey olmaz diye biliyorum ablamda kullanmıştı hsmile iken bir şey olmadı
zeyolin Edirefp internette hamilelerde kullanılmaması gerektiği yazıyor yeterli veri yokmuş etkileriyle ilgili.Ben de ne kadar kötü olursam olayım dayanıyorm riske atmaya gerek yok bence canım
Edirefp MerveAkta benimde aynı gribim ve kasıklarıma kadar ağrım ve kasılmalarım oluyor ara sıra 24 haftalığım 😞
fatoburki Ben grip oldugumda kullanmistim ama 3 ayi gecmistik kullandigimizda hem bogaza hem ayak altina surunce baya bi etkisi olmustu bi doktorunuza danisin yine ama tamamen bitkisel zaten
NurEmree Aynen yaa bende dün bogaz agrim icin sürdüm Ama zararli diyolar🤔 bogazimi yatistirdi iyi geldi az birsey sürdüm...
HicranKzn Neslihannteo yaniiii ben kaç aydır kullanıyorum şükür birşey olmadı bir kere de değil üstelik haftada bir yaptığım oldu
HicranKzn Bi bana mı izin verildi acaba🤣🤣 ben 29 haftalığım migrenim her tuttuğunda burun deliğime şakaklarıma sürdüm öyle rahatladım. Hala da izin veriyor sakıncası yok kullanabilirsin diye
Edirefp zeyolin bende dayanıyorum. Gündüzleri idare ediyorum ama geceleri çok fena oluyor😞 ilaçda alamıyoruz napıcam nasıl geçecek bilmiyorum. Normalde hiç hastalanan biri değilim hamilelik bünyeyi zayıf düşürüyor gerçekten