Aselberkan 37 haftaya girdim bugün ve sürekli tuvalete gidiyorum hamileliğin 3.trimesterina girdiğimden beri ömrüm wcde geçiyor suyu içip tuvalet çişe 😂😂 varmı böyle benim gibi yoksa benim oğlan mesaneyi yastık mi yapmiş🙈
teletabi Aselberkan 36+5 bende aynı durumdayım wc ikinci evin oldu gayet iyi ve düzenli bir ilişkimiz var sanırım doğumdan sonra ayrılıcaz 😂😂
aezgi Aselberkan ayy daha 19. Haftalığım ben simdidenn wc den cıkamıyorum sürekli şırıl şırıl mübarek 😂 artık geceleri ağlıyasım geliyor son aylarımı düşünemiyorum annelik gercekten zor😁
Ozdmrkbraa Aselberkan ben 20.haftadayım bizim oğlan şimdiden mesanem de tepiniyor olsa gerek gece 4 kere tuvalete kalkıyorum zaten geç yatıyoruz namazdan sonra da az bi uyuyun diyorum eşimi işe göndermek için geri kalkacam diyorum tuvalete uyanmaktan sağlıklı uyuyamıyorum 😂😂 son aylarımı hiç düşünemiyorum 😂
Kuzeymiraa Artık su içince değil ufak bir hareketinde bile anında hiç tuvalete girmemiş gibi sıkışıp tuvalete koşuyorum🤷🏻♀️ Son haftalarda daha çok su içmek gerekiyor daha çok içsem vay halime kocamın yüzünü unuttum 🙄 tuvaleti daha çok görüyorum
Aselberkan Kuzeymiraa 🙈🙈🙈🙈🙈 evet gerçekten öyle ne olacak böyle bilmiyorum film falan izlyemiyoruz benim wcye gitmem yüzünden 😅
Minikbirkalp Ay bizde hep öyleyiz git gel konya 6 saat gibi 10 dk bazen 5 dk da bir baskı oluyor bi anda çişim geliyor 38+3 olduk bizde
Aselberkan Minikbirkalp bide sanki saatlerdir tuvalete gitmemissin de öyle bir sıkışıklık gidiyorum 2 damla😅 bunun için mi geldim diyorum
teletabi Aselberkan ahahah al bendende okadar. Doğumdan sonra ayrılık var bacım bukadar yüz göz olmamak lazım wc’yle 😂😂😂
Minikbirkalp Aselberkan hahaha aynı ben bende öyleyim bazen gitmek bike istemiyorum sırf iki damla için yat uyu diyorum ama dayanamıyorum kalkıyorum hemen 🤣
Aselberkan Minikbirkalp 😂😂😂bide gece yataktan kalkmakta zorlamaya başladı beni pelvis kemiklerim ağrımaya başladı hayırlısı artık bekliyoruz bakalım :)
Aselberkan Minikbirkalp 🙈 biz kendimizi wcye götürmeye useniyoruz bebekler doğunca da onlarınkine bakicaz ohhh misssss😅😂😂😂
Ozdmrkbraa Aselberkan biz küçükken oyuncak bebeğimiz vardı ağzından suyu dökerdik alttan çıkardı kendimi o bebek gibi hissediyorum 😂😂
Aselberkan es_es 😂😂😂😂hahahaahah bu çok iyiyimis çok güldüm 🙈😂😂😂🥰 bir an önce bebislerell kavuşmak dileğiyle 💕🥰
es_es Aselberkan zaten normalde de çok sık ziyaret ederdim tuvaleti.. şimdi düşün yani 😂😂😂 Sağlıkla alalım kucaklarımıza da onlar için her şeye değer 🙏
CerenNisaSecilmis Aselberkan günde 5 litre su içiyorum zorunlu olarak beni düşünün bide mahvoluyorum tam mayışıyorum uyucam tuvaletim geliyor hadii kalk tuvalete sonra uykum kaçıyor mahvoluyorum