KMerveK Kızlar tatildeyim adetim 2 gün gecikti denize girerken tedirgin oluyorum acaba hamilemiyim vs diye şimdi hamilelik testi aldım geldim şuan yapsam bi sıkıntı olur mu net bi sonuç alır mıyım
egeanul KMerveK benim adetime 2 gün vardı öğleden sonra yaptım direkt kopkoyu çift çizgi çıktı ve 15 dk sonra tekrarladım yine aynısı çıkınca kan vermeye gitmiştim. Varsa çıkıyor zaten. Bazen geç döllenme vs olabileceği için silik çıkma ihtimali de olabiliyo🙋🏻♀️☺️
KMerveK Esraa16 çok teşekkür ederim yine de sabahı beklesem mi ki eczane merkezde var arabayla çok uzun sürüyor napsam bilemedim çokta merak ediyoruz ailece
Mom36 En dogru sonuç sabah idrari ile çikiyormuş canim ama gebelik varsa silikte olsa bir çizgi cikar bence demeye deger
_ezizli_i Merhaba arkadaşlar bu gün adetimin 25 çi günü 28 gündən bir adət ölüyorum hafif pembe ləkələr geldi ardından çox hafif bir kahverengi lekenme erkən gəbelik testi yapdim cikmadi 5 tl kim yapdim cikdi sizcə hamilemiyim
Sehribann KMerveK canim sakin yerlerde denize girebilirsin. Ben gün boyu denizde kaldım yüzdüm. Havuza girmek sakıncalı ama denizde sıkıntı olmuyor tabi enfeksiyon vs gibi durumun yoksa.
KMerveK Sehribann bende tam o konuyu düşünüyodum bisey olmaz demi içim rahatladı siz öyle yazınca biraz
Ozdmrkbraa KMerveK inşallah canım benim dikkat et kendine çok rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun sizi 🌸🥰
Sehribann KMerveK 5.5 aylikti o zaman bebegim karnim kocamandi girdim suya. Hicbir sey olmaz dert etmeyin ama tabii sakin yerlerde girin mutlaka insanlardan daha uzak yerlerde.