Merhaba herkese… 39+4 üz, doktorumuz ultrasonda baktı önce bugün. 3750 gr ve 52 cm dedi once ama açikcasi daha kilolu bir bebek de olabilir, hatta 3900 falan gibi dedi. Bilgisayar yaptigi karin cevresi vs.nin olcumlerine göre kiloyu hesapliyor sanirim.
İri bir bebek ama bekleyebiliriz normal dogumu diyor. Kontrollerde bir sıkıntı cikmadikca 41 i gorebiliriz, dedi. Ama ben normal denemek isterken normak endiselendirmeye basladi …
Baska bi ebe alttan bakti yine çatin uygun, bebegin kilosu varmis ama yapabilirsin normal çok gecikmezse. Ama hic acilma yok, sanci da yok nst de neredeyse dumduz 0 larda.
Hani kilosu normal dogumu zorlastiracak gibi biraz korkuyorum dedim her ne kdt denmk istesem de normali, kafa da iri çunku … ama doktoruma sezaryenci demelerine ragmen onun agzindan hic sezaryen cikmiyor. Sen istersen yapariz sezaryen, diyor.
Istersen suni sanci verelim cuma ama açılma yokken suni verdik mi sonu sezaryene gidebilir yine, dedi.
Cumaya kadar bekleyecegim. Suni denemeli mi direkt sezaryen mi sizce, benzer durumda olan ya da yasayan var mi ? tabii kendiliginden de olabilir belki 2 gun icinde 😝🌺👼🏻