pamuk32 Kzlar merhaba bugün ikizlerimden biri için sağlık bakanlığından telefon geldi fenilketonuri ymis. Çok yüksek değil dedi topuk kanı tekrarlanması gerek dedi… Başından böyle bişey geçen.var mi sonuç ne oldu beni.aydinlatrmsnz lütfen
Blackkcat pamuk32 canım kötü düşünme tekrarlanacakmış zaten,benim bi fikrim yok,inş bilen duyan yazar💕
Temmuz7 pamuk32 merhaba benim ikizlerimden birininde bu değeri yüksek çıkmış tekrarlanmasını istediler yarın doktorunuza gösterin dediler ama yarını nasıl edicem bilmiyorum 😞 sizin sonucunuz ne oldu? Tekrarlandımı
Ftmm pamuk32 biz de iki kere verdik hatta hemşire korkulacak bir şey yok dedi bazen kan merkeze gidince yuksek cikiyıor sonuç ınsaşşallah bir şey yoktut
pamuk32 Temmuz7 canm çok geç gördüm zaten sonuçlarını almışsındr testte yanlışlık olmuş değerler güzel geldi ikinci testte çok şükür. 3.5 aylık olduk bile biz 🥰
Ozguuu Temmuz7 bizde de var o hastalık o yüzden sormak istedim ilk testte kaç çıktı biliyormusunuz peki
Temmuz7 Ozguuu sağlık ocagından ebe aradı söylemedi ama doktorum o testin doğru çıkması için bebeğin anne sütü içmesi gerekiyor dedi ama benim sütüm 2 gün sonra geldi içmeden yapıldı test o yüzden doğru sonuç çıkmayabilirmiş.