hilalmurat3362 Kızlar 2 yaşında oğlum var , korunduğumuz halde sürpriz bişekilde hamile kaldım ikisine birden nasıl bakıcaz diye endişeliyim varmı aranızda benim.gibi olan sürpriz gebeler 😊
d190516 hilalmurat3362 ne şekilde korunuyodunuz 🙈benim ikinci oğlum doğucak bi ay sonra araları 13 buçuk ay oluyo bi kere korunmadan oldu kazaya kurban gittik 😄
Pamuk94 hilalmurat3362 kizim 2bucuk yasinda her işimide yapiyrm kendimede bakıyorum kizimida ihmal etmiyorum hatta iyi oldu hamile kaldigim dyorum kizima arkadas olcak sizede zor olmaz inşallah her zorlugun bi kolayligi vardir rabbim yardm eder 😘
Derinsema hilalmurat3362 ben canm 4 yasinda kizim var ignelerle korundum kadin dogum birak dedi biraktim 3 sene vurdurdum koruya koruya iki ay korumus beni surpriz bi sekilde oglum geliyor💜💛
1PrensAnnesi hilalmurat3362 31 aylık oğlum var 13+6 hamileyim araları gayet iyi oldu sürpriz bebek ama allah verir sabrını
hilalmurat3362 d190516 eşim korunuyodu ama bu bir mucize diyoruz ikimizde Allahin bize hediyesi çünkü hiç ihtimal vermiyoduk 🙏
hilalmurat3362 Pamuk94 amin inşallah çok saolun 😘 tam ben iyi bir annemiyim oğlumu ihmal esiyorum dediğim zaman hamile olduğumu öğrendim sonra dedimki sükürler olsun ki Rabbim ikinci kez kez nasip etti bana insallah sağ salim kucagimizada aliriz hepimiz 💖
Gamzeasaf Benm de oğlum iki yaşında bende sürpriz bi şekilde hamile kaldım alıştım duruma ilk 1 hafta Leyla gezdim inanamadım
Elarabia Bennn Kızım bu ay 2 yaşına girecek 30 haftalık hamileyim Çok yaramaz Ne yapacağız bilmiyorum
Gulkalkan Elarabia benim oğlumda cok cok hareketli ama tek değiliz ya bi sürü boyle kardeş var ilk zamanlar zor olsada mutlaka Rabbim kolaylık verir 💓
pptya01 Kızım 14 buçuk aylık 10 haftalık hamileyim çok fena bi kızım bana çok bağlı napacağım bilmiyorum ama sonrası güzel olcak
hilalmurat3362 SerpilG bende ilerleyen zamanlarda nasil olur bilemiyorum ama ilk haftalardayim ve hep uykum var oğlum uyuduğunda da cin gibi oluyorum😊 o yüzden zorlaniyorum
Nnadye 26 haftalık hamileyim 27 aylık oğlum var. Doğumdan sonraya kalmasın diye tuvalet eğitimi veriyorum . Çok zor oluyir ama ben kardeşinin onun için iyi olacağını düşünüyorum
hilalmurat3362 Nnadye bende tuvalet egitimi vermeye calisiyorum benim oglumda 28 aylik ama pek basaramadik malesef
YagizAsyaMom hilalmurat3362 bizim sürpriz değil de 2 deli bir taş atmış kuyuya misali oldu 😂😂 ilk gebeliğini 7 aylık deneme sonucu turturduk 2. İstiyorken bi deneyelim dedik aaa yok artık höh be derken çift çizgiyi o ay görüverdim😂😂 oğlum 19 aylık 17 gün kaldı doğuma bakalım neler olacak yaşayarak göreceğiz 🌺😂
hilalmurat3362 YagizAsyaMom masallah bizde ilkinde 8 ay sonra bebek sahibi olma şansi yakaladik 2. Cide ne ara oldu anlamadim hiç kazada yasamadik ama 🙄😂
Nnadye hilalmurat3362 ben de üç haftadir uğraşıyorum daha yeni yeni cevap vermeye başladı. Sabırlı olmak gerekiyor galiba . Doğumdan sonra küçük bebekle daha zor olur bir de yaz dönemi diye başladım . Biraz zorlandım ama başaracağım galiba☺️