selen8sefam Kızlar yeni doğan için ben hep 0-3 ay alıyorum ama yanlış mı alıyorum 0-1 falan gördüm onlar mı alınmalı acaba yenidoğan bedeni kaç oluyo bide boyu yazıyo kıyafette o kaç 🙄
B8use selen8sefam yeni dogan genellikle 50 55 cm oluyor ama newborn yeni dogan yazandan 2 tane var bende devamini 0 3 aylik aldim cunku olmuyor cabuk buyudukleri icin hatta 0 3 bile az aldim 3 6 daha cok bende
[silindi] selen8sefam yenidoğanı en son bence. 32’li haftalardan sonra bebeğin kiloluysa ya da boyu uzunza yenidoğana giremez. Carters’da ki çalışan dedi ki yenidoğanları genellikle doğuma yakın veriyoruz olup olmama durumu var dedi.
Gry selen8sefam Bence sadece yenidoğan yazanlardan da alın ben 0 _1 aldım 3250 doğdu bebeğim yine büyük oluyor.
Sultan42 selen8sefam molfixlerde 3kg ma kadar extra küçük yeni doğan yazıyor mesela 0 yazıyor numarasındada
SevgiSungur Bende 0.3 alıyorum hastane çıkışları hep 0.3 aylık oluyor yani 56 cm oluyor onu napıcaz .50 cm bir kaç tane aldım
Eliftotree selen8sefam canım.bende hastane çıkışını 50cm olanından aldım ama bebeğim daha şimdiden 49cm doğuma.kadar 50cm geçer acaba sığmayacak mı aldığim takımın içine 🤔🤔
Thesra selen8sefam Buyuk almanda fayda var canim inan asiri cabuk buyuyolar en fazla 1-2 kere giydirirsin en kucuk bedenlerini 0-3 olan en iyisi hatta bizim bebege bile kucuk geliyo dusun yani simdi hic biri olmuyo 😂😂
M_cakir Ilk bebeğimde bilmediğimden hepsini yenidoğan almıştım içinde kayboldu yavrum🙈🙈 hastahanede giydirmek için 0-1 aylık bir tane al bence. Cabuk büyüyorlar.. Evde çok sıkıntı değil ki buaralar doğacaksa alttan citcitli zibinlarla geçer 3 ay zaten..
M_cakir selen8sefam Evet 0-3 ay büyük gelmişti hastahane de giydirdigimde😊 ozellikle foto cekimi fipan dusunuyosaniz 0-1 i mutlaka ravsiye ederim😄
seymos Bizde bebeğin yediği helal giydiği haram derler ilk zamanlarda çok çabuk büyüdüğü için büyük almak daha mantıklı küçük olsa da giyecek büyük olsada giyecek. 😊