Suan buraya doğum hikayemi yazdığıma inanamıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Herkesi tek avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin Inşallah🤲🤲🥺🥰 Kizlar beni bilirsiniz 5 gün arayla 2 kez nişanım geldigini yaziyordum taaki dün geceye kadar sabah uyandım 10.08.2020 tabi adet gibi sancim var hafif ve lekelenme pembe ve sulu renkli neyse geçer dedim 38+3tüm bu arada .. neyse akşam oldu hiçbirşeyim yok kayinvelidemde öyle oturuyorduk ve benim o gece yane 11.10.2020 kaynımın doğum günüydü kayimvalidemle sakalasip bizim kız amcasıyla aynı gün olmasın mi dedik ve eşim işten geldi 11de evdeydik ve üstümü çıkarırken şakır şakır suyum gelmeye başladı panik yapmadık hemen hastaneye ve 12den 1e kadar nst bağliydik bebeğim iyiydi ama ne sancı ne açılma sadece 1 cm neyse bunlar bana 1den sabah 8e kadar bastılar suniyi ama acilma 3 cm tek olmustu dedim tamam sezeryan olsun cekmicem bu ağrıyı yane iyi karşılarsanız hiçbişey sürekli burundan alıp ağızdan veriyordum ama sonlara doğru şiddetlendi tabi bu arada gelen giden çatıya bakıyor kesinlikle ebeye ve size bağlı bi ebe okadar naif ve ben o an rahattım ki hicbiseymis ama diğerlerinde kastigim için acımadı değil ama sadece 2 saniye sakin korkmayın neyse saatler geçti saat 8 oldu sancılar sıkışıyor deliriyordum ama bence çok iyi karşılaşıyordum ki doktorlarda öyle diyordu neyse saat 08:20 doktor biraz daha güzel ıkınırsan 10 dkya prensesim geliyor dedi ya zaten elde değil otomatikman ikinma hissi geliyor ve ıkınıyorsun baya (bu arada afedersiniz kaka da çiş de geliyor azar azar biraktim insan o an onu düşünemiyor vr doktorlarda acayip iyi davraniyor geliyorfu napimm 🙊😋) denedim ama artık yorulmuştum sesim falan gitti ama tam 08:30 tam sanci bastı hissettim yane bebegin kafası geldi doktor hadi son kez dedi öyle bi ikindim ki doktor tuuttugu gibi aldı kızımı o anki çekiş rahatlama Allahım dünyaya yeniden geliyorsun gibi resmen koptu gitti içimden ve o minik sesiyle ağlamadı mı herşeyi unuttum herseyii Allahım sen ne güzel vekilsin 🤲🥰 şimdi başucumda uyuyor minik prensesim bende iyiyim 2 gün kalıp evimize gidecez inşallah 🤲 heralde çok uzattım hakkınızı helal edin soruları alabilirim ..🥰🤲🥀