Gkc2144 Kızlar normal de takvime göre 35 haftalık hamileyim ama doktor kontrolünde 36 hafta çıkıyor yani bu 1 hafta daha erken Doğum mu demek 🙄🤔
omrasln77 Gkc2144 hayır canım gelişimi öyle cıkıyo bnde doktora sormustum iki hafta önden gidiyodu erkenmi gelir diye dedi zamanjnda gelir sadece gelişimi önde
DamlaNur29 Gkc2144 bende 34+2 yim ama hep 2 hafta önde cıkıyor doktora sorduğumda erkenmi gelir diye hayır dedi zaten sezeryan olcm ama erken gelmez burdada gelişimi önde giden cok hamile var ama erken gelen olduğunu okumaadım canım
YagizAsyaMom Gkc2144 oğlum 39 çıkıyorken ultrasonda 41 çıkıyordu doktorum 39+3 de aldı . Normal vaktinde alınıyor korkmayın gelişimi önde demek oluyıe
Gokilay07 Gkc2144 bende het gittiğimde degisiyo haftası fun gittim 14+3 du doktor 15+1 dedi onu baz alıyorum sonra yine gidiyorum yine fazla söylüyor anlayamadım valla
Gkc2144 omrasln77 DamlaNur29 sağlık ocağın daki doktor erken gelir küvezde kalır dedi ondan aklım karıştı
Melek-kaim-15 Gkc2144 niye erken gelip kuvezde kalıyor üstelik kuvezde kalma saçmalığın nasıl çıkarmış sonuçta bebeğin gelişimi geride değil ki ileride boyu kilosu
DamlaNur29 Gkc2144 küvezi nerden cıkarmıs allah askına 1 hafta gelişimi ilerde bebeğinin nasıl küveze alıyolar bilmeden konusuyor işte ben 31 hafta iken 33 çıkıyordu hep 2 hafta öndeydi seninde 1 hafta ilerideymiş gelişmiş yani bebegin sen onu dinleme kendi doktorunu dinle
omrasln77 Gkc2144 öyle şeymi olur bakma sen saglık ocagındaki doktora her söylenilene kulak asma canım kendi doktorun ne diyosa dogru olan odur
Mercimekvemom Gkc2144 Ya nedense hiç güvenilir gelmiyor bana sağlık ocağı, ne yalan söyleyeyim. 🙄 En iyisi kendi doktorumun dediklerini dinlemek. Mesela beni kontrol zamanım geldi diye aradı aile hekimi ama hiç gidesim yok yani, zaman kaybı gibi geliyor.
Melek-kaim-15 Gkc2144 ciğer gelişimi 37. Haftada tamamlanıyor bu çok önemli bir durum evet ama erken doğum yapan o kadar çok kadın var ki doktorlar 2.500 kg üzerine çıktığı taktirde hayatı herhangi bir tehlikesi olmadığını söyluyorlar tedbir amaçlı belki koyarlar oda çok çok düşük bı ihtimal ikiz gebeliklerde erken doğum yaptırılır 34. Yada 36. Haftalarda bı tehlike olsa yaparlar mi
Gkc2144 DamlaNur29 yani şaşırdım bende her biri farklı bilgi veriyor bebeğine nie böyle yapıyorsun erken doğacak küveze girecek dedi çok üzüldüm
Gkc2144 Melek-kaim-15 bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum acaba benim mi yanlış araştırdım diye kendi bilgim de tereddüt ettim kontrollüm de 3 gün var
omrasln77 Gkc2144 canım ozamn bnm dogurmam lazım şimdi 37 haftaya giriyorum bebegim önden gidiyo doktora sordum bnde dddi öyle şey olmaz hakkında hayırlısı inşallah