MerveYildirim Keriminmutluannesi kesinlikle oyle 😍 tek canlari sagolsun da insan baska bisey dusunmuyor 😍
Lamelif shdemir ozgesoy28 Sayrkann Ballilokma Fhmekrm kızlar bebişlerinizin boyu ne kadar yani FL ye kaç cm yazıyor? Ben 35+0 haftalığım 2800 kilo 47 cm boy. Başımız 38. Haftada gösteriyor kilo o yüzden fazla çıkıyor diye düşünüyorum 🤔
ozgesoy28 Lamelif benim boyu 48 cm felandı galiba kafa bacak karın çevresi hepsi 2 hafta önde gidiyo şuan
Eliftotree Lamelif 36+5 haftalıkken 49cm ama benim.de bebişimin başı 10 gün ileri gidiyordu yani 38+3 ile uyumluydu
Sayrkann Lamelif canim fl yi 7 ile carpinca boy cikiyor diyorlar o zaman 51 cikiyor benim ne kadar dogru bilmiyorum 37+3teyim
Neslihannteo ozgesoy28 anladim bize hic boyunu soylemedi de doktor 2,5 hafta önden gidiyor eller ayaklar katli oldugu icin ölçülmüyor dedi
Lamelif Neslihannteo 7,48 yani onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ☺ Yani 52 cm baya uzun sizin bebiş kaç haftalık 😅
Drottin Benim de bugün kontrolüm vardı 29. Haftadayim kızım 1600 kg doktor bey 2 hafta ilerde olduğunu söyledi ancak benim ve eşimin boyu oldukça uzun bu durumun genetik olduğunu bizden minyon bir bebek olamayacağını söyledi 🤗
Heyecanlarim BerrySundu benimde 35.hafta da Biri 2.300, diğeri 2.450gr di canım, biz bugün 37.haftayi doldurduk yarın randevumuz var bakalım benim bicirlar ne kadar olmuş.. .
Eliftotree handedncl sata göre çünkü sadece başı daha büyük vucudu haftasıyla uyumlu ama sezaryan olacağım icin eğer başı hala gelişmişse başı 40 haftalık vucudu 38+5 olucak 😊