isimsizbebek illymom Vedat dayicioglu. Tavsiye ederim geçen sene gitmiştim burdan bir çok kişi de gitti arama bölümünden bakabilirsiniz
glsmmc illymom canım tam ücretini hatırlamamakla birlikte doc dr Murat muhçu gerçekten çok iyi, aşırı pozitif enerjisi olan bir insan Kadıköy tarafında yeri de, ama ayın 24üne kadar çalışmıyor, tarih olarak sana uyarsa kesinlikle ona git
Ebru9120 illymom Dr Zeki sahinloglu Bağdat caddesinde 480tl. Ben ikili test ve detaylı ultrason için gittim memnun kaldim. Kendi doktorum önermişti.
Meflug Melih atahan güven özel muayenehanesi var Bağdat caddesinde. Koşuyolu Medipol’de hakan apaydın da iyidir. Fiyatları bilmiyorum 🙄
Tubadgn Üsküdarda Dr. Erbil Çakar’a gittim ben aşırı derecede memnun kaldım çok iyi ilgilendi herşeyi tek tek açıkladı kafamda hiç soru işareti kalmadı ücreti çok uygundu 300 tl civarıydı
Ebrusrtkpyln Tubadgn Erbil Çakar Ümraniye santralde değil mi veya aynı isimli farklı bi doktor mu acaba
Ebru9120 illymom evet bir kişi alıyorlar içeri. Bebeğin pozisyonuna bağlı süresi. Benimki doğru pozisyonda olduğu için doktor iyi gorebildi herşeyi. Yarım saatte çıktık sanırım
isimsizbebek illymom geçen sene 300 e yakındi. İnternetten telefon numarasını bulup arayın. En son kendisi çıkıyordu telefona
Ebrusrtkpyln illymom hiç dikkat etmedim bilgim yok önemi nedir ? Sorumluluk falan mı kabul etmiyorlar bişey çıkarsa