aysaensa Merhabalar 🌸😊 bu gümüş kapaklarda birçok marka var 925 ayar olanlarda. Hangisi tercih edilmeli fark var mıdır markalar arası merak ettim kafam çok karıştı çünkü fiyat farkları da var ufak tefek. Bilgisi olan var mıdır 💜
snm_ aysaensa sanırım bir fark yok 🤷♀️ Burada okumuştum galiba silverette nin pahalı olmasının sebebi yurt dışı ürünü olması. Diğerleri yerli malıymış. Bende o yüzden silverette almaktan vazgeçtim silvermoon ya da silvernuse alıcam
Damlapilatin Ben 999 ayar saf gümüş silver pearl aldım 140 tl. O zaman indirime girmişti suan 21 günlük bebeğim var ve hiç göğüs ucu catlagi yaşamadım. Tavsiye ederim şiddetle
aysaensa Damlapilatin fiyat olarak baya uygun bulmussunuz saf gümüste ne güzel 😊 tavsiye için teşekkür ederim bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Mavibulut_ Damlapilatin siz internet üzerinden mi aldınız nereden aldınız acaba birde nasıl kullaniliyor krem eşliğinde mi bilgi verebilir misiniz?😊
aysaensa Damlapilatin şimdi tavsiyeniz üzere sipariş ettim ben de hepsi buradadan 135₺ hem 999 ayar olması çok iyi 👍 teşekkür ederim tekrar . alacak arkadaşlar varsa indirimde şuan
aysaensa snm_ yerli olsun bizim olsun 😊 gümrük vergisi olmayınca ondan ucuz oluyordur biz de kötü diye algılıyoruz hemen
snm_ aysaensa aynen bende ilk zamanlar o yanılgıya düştüm pahalı acaba çok mu kaliteli diye sonradan öğrenince hepsinin aynı olduğunu gördüm. Boşuna iki katı para vermicem ya 🤷♀️
Edsn Ay ben sabah aldım kargoya verilmiş bekliyorum 🙏Hepsiburadada silvernurse ve silvermoon arasında çok kaldım en son hediye çekimi kullanarak 155 liraya silvermoon aldım inşallah iyidir,yara oluşmasını engeller 🤲🤗
Mcakir Kızlar gümüş göğüs kapağı nasıl kullanılıyor ve tam olarak ne işe yarıyor. Sürekli takmak mı gerekli. Ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? 😊