insan_insan spence bende böyle yapacağım 3 hafta çalışıp 24te ayrılıp 32 de geri dönmem hem yerime gelene haksızlık hemde düzen açısından saçma olur. 37ye kadar çalışıp doğum sonrasına 5 hafta aktarmak daha iyi olacak benim içinde
Olvido 26082608 bugun bilim kurulunun kararina gore aciklama yapilacakmis… İns acilsa bile uzaktan egitimle devam ederiz…Ben ki ogrencilerime acaip duskun meslek asigi biri olarak, vakalarin en yuksek oldugu sehirlerden birinde bulunurken okula gitmeyi istemiyorum…
Hazalmelis ilkanne2020- ben kamu hastanesınde çalışıyorum.24 haftam dolunca hastaneye haftamı belirten kağıt verdim.Ama şuan evden destek veriyorum.Hatta 32. Haftam doluncada 5 hafta daha evden çalışır raporu alıp devam edicem evden sonucta yapabiliyorum çok şükür :)
Olvido Hazalmelis hocam peki zorlansaydiniz ya da cagirsalardi o izninizin kalanani kullanmaniza izin verilecekti degil mi ??
Olvido Simdii sayin hocalarimm, biraz onceki aciklamadan sonra aklimda tek bir soru var.. Ben 24. haftama ragmen 21 eylule kadar nasilsa uzaktan egitim var diye devam etsem, yuz yuze egitim basladiginda izin hakkimi kullansam hakkim yanmis olmaz degil mi ?
Hazalmelis Olvido sanmıyorum canım,çünkü farklı bölümde çalışan gebe bir arkadasım var benden 29 haftalık kızcağız hergün işe gitmeye devam ediyor personel eksik die bahane yapıyor çalıştığı bölüm.Bazı bölümlerde böyle acımasız olabiliyor ne yazıkki.
inthequeue ilkanne2020- Bugün doktordan haftamı belirten kağıdı aldım okula götürdüm müdüre gösterdim var mı böyle bir şey felan dedi. Cumhurbaşkanı imzalı kararname var müdürüm dedim netten baktı sonra memura verdik işledi. Dilekçe yazın hocam cumhurbaşkanı imzalı kararnameyi de ek olarak iliştirin. Kimse hakkınızı elinizden alamaz. Resmi yollarla izin vermediğinin yanıtını size bildirsin bakalım o zaman cimere yazarsınız onlar uğraşır. Bu işler sözle olmuyor devletin dili yazıdır dilekçenize yanıt vermek zorundalar