Miyne89 arkadaşlar ben öğretmenim bu cmt 32 olcaz çalışabilir raporu Alicam 37 ye kadar aranızda alan idareye veren oldu mu doğum sonrasına aktarmak istiyorum pandemi nedeniyle aktaramama ya da izne ayrılma zorunluluğu var mi
Meriwa Miyne89 doktorunuz verir canm sorun olmaz herkes çalışır alıyor istisnai durumlar dışında 32 de ayrılan oluyo
skabas Miyne89 ben hemşireyim 24 32 haftalar arası idari izinli sayıldım sonrasında da çalışamaz raporu aldım zorunlu olarak çalışabilir alamazsın aktarma durumu olmuyo pandemiden dolayı dediler o yüzden aktaramadım 5 haftayı
Fatma_ali_38 Pazartesi 32+1oluyorum çalışır raporu alıcam inşallah🤲Önceden doktorla görüşmüştüm vericekti.Virüs arttı diye sıkıntı çıkarmaz inşallah🤲
Miyne89 Fatma_ali_38 şunu merak ettim hamilelik ve salgın nedeniyle doğum öncesi izne ayrılmak zorunlu o 5 haftayı sonraya atamazsin diye bir sey der mi okul idaresi meb raporu alıp bosyere okula gitmeyelim 5 hafta alamazsak sonraya die hayırlı olsun yakın dogumumuz
Miyne89 Aysenurr25 evet tatildeyiz yaz tatili cmt 32 olacagim 32 ye girer girmez geç kalinmadan doktordan almak gerek diye biliyorum o izni 33+2de başlıcam sonuçta 24 ağustos seminerler var
Fatma_ali_38 Miyne89 Ben polisim oyüzden meb tam olarak ne der sizin için bilemiyorum.Ama öğretmen arkadaşlar çalışabilir raporu alıp teslim ettiler hep burda birçok paylaşım vardı.Kabul etmeme gibi bir durumları yok bence.Hayırlısı olsun🤲
Miyne89 Aysenurr25 yaz tatiline girmeden önce oldu yani değil mi 5 hafta 4 hafta sonrası için çok onemli çünkü izinler çok kısa ya 😔teşekkür ederim
Miyne89 skabas Fatma_ali_38 bunu merk ettim bende acaba zorunlu ayrılmak zorundasınız salgın nedeniyle derler mi acaba diye öğretmen arkadaşlara sormak gerek ozmn daha çok
Fatma_ali_38 Miyne89 Zorunlu ayrılmak zorundasınız diyemezler.Doktor size çalışabilir raporu verdikten sonra onlara söz söylemek düşmez bence.