Es-Esss gupsemnur aynen benim de bir oğlum gönlüm kız istiyor inşallah değişir benim ki de kız olur tabi öncelik hayırlı evlat olması sağlıklı olması 😊
Bahriye06 Es-Esss 16+6da ve 20.haftada özelde erkek dendi birdaha sormadım oğlumu bekliyorum nasipse 🤲
Es-Esss busrasevim bizimkininde bacakları kapalıydı üstüste atmıştı zorla biraz kıpırdattık dürtükleye dürtükleye😊 sonra erkek ama değişebilir dedi tam göremedi mi bilmiyorum doktor
Rabis41 nisotti ayni dusumdan supheniyorum canim bende cok eminim bana gosterip erkek dedigi seyden testis olsa uzerinde pipisi olmazmi 15haftalik bebekte🙄bebisimin kilosu gayet iyi acaba diyorum klitoros dolgun oldugu icin karistirmis olabilirmi
Rabis41 Esrae2 olabilir ama uzerinde organida olmasida gerekmezmi bacaklari acakti bariz gordum uzeri bostu nasil olabilir erkek 15haftalikta gorunmezmi
kbbrra69 Nuray01 kız dediklerinde kesin kızmı dediler yoksa degişir dedimi doktorunuz ve kaçıncı haftaya kadar kız biliyordunuz
Erzurum2525 Rabis41 gördüm diyorsunuz ya o beyazlık nerde oluyor ben pek anlayamıyorum ultrasondan…Mevlam sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Kaç haftalıkken öğrendiniz
Rabis41 Erzurum2525 bacaklari acik iki bacak arasinda cok belliydi iki tarafida yuvarlak kiz organiyla erkek testisi zaten cok benziyor birbirine birde ekran siyah beyaz oldugu icin beyaz gorunuyordu
Erzurum2525 Rabis41 bize 13 haftalıkken demişti beyazlık var diye ama sizede aynı şeyi demiş ve cinsiyet farklı bende anlamadım organı zaten beyaz olarak gözüküyor dimi yanlış anlamadım