kadeerrr Cskn99 palmiyeye gidiyorum canım akına gidiyordum şimdi Süleyman Aslan’a geçicem onu herkes övüyor 13+5 gebeyim
Cskn99 kadeerrr bende gelişime gidiyordum ama doktorumu değiştireceğim palmiye de muayene ücreti ne kadar bu konuda bilgin varmi
eylul27 -gulbuhur95 o doktordan ben hic memnun kalmadım bebekde ki sıkıntıyı söylememişti daha sonra suleyman beye gittim bunu nasi olurda Ertan bey söylemez demisti ve bebegimi kaybettim
Cskn99 Fatmamuduk gelişime de eşimin işinden dolayı 100 tl veriyordum cnm palmiye nasıl bir hastane doğumlarda ilgilenmeleri gebelikte hastayı karşılamaları bilgilendirmeleri
Fatmamuduk Cskn99 Ben daha gebeliğin başındayım canım ama daha önce kaybımda da palmiyeye gittim kürtajım genetik testlerim orada yapıldı Süleyman hocanın hastasıyım ve Allaha şükür bu kez kalp atışını duyduk herşeyi tek tek anlatıyor sekreterleri de çok iyi hiç kötü bişeylerini görmedim duymadım yakın çevrem de Süleyman hocaya gitti hep en ufak bişey de hemen bilgilendiriyor o yüzden tek gittiğim doktor o
Cskn99 Fatmamuduk umarım sağlıkla kucağına alırsın canım benim bu postta süleyman hocayı herkes söylemiş umarım bende memnun kalırım şuan kaç haftalık hamilesin canım
Fatmamuduk Cskn99 ben 7haftalık oldum bugün canım, git bak kesinlikle memnun kalırsın, Allah razı olsun ondan önce Rabbim sonra onun sayesinde hamile kaldım tekrar ben, her soruyu sor hiç oflamaz cevaplar hepsini
Damalakko Cskn99 benim adet düzensizliğim vardı. Yine gecikmişti ve Süleyman beye randevu aldım ultrasona baktı kese yoktu temiz görünüyor dedi sigara içiyor musun diye sordu bende evet dedim kese görünmemiş olabilir ama yeni gebelik varsa kanda çıkabilir kan tahlili yapalım sonuçlar çıkana kadar sigara içmeyin bence dedi ve bebek düşünmüyorduk yani ihtimal vermiyordum kan verdim sonuçları aldık gebeymişim 4 haftalık geç döllenme olmuş şok olduk şuanda 21 haftalığım hala bir sorun ağrı olduğunda cepten mesaj atıp ulaşabiliyorum çok güveniyorum gerçekten o yüzden tavsiye ediyorum 🌸
Fatmamuduk Cskn99 Gördüm canım minnacıktı daha inşallah bu kez alıcam kucağıma benşm 3.gebeliğim bu 😔🙏🏻
Damalakko Gizemli213 onu bilmiyorum bir ara arkadaşlarım 2500 diyordu sanırım ama emin değilim bende soramadım daha