kadeerrr ben çok memnunum benim ilk 3 ay lekelenmem düşük riskim vardı ne yapmam gerektiğini bir bir anlattı ultrasonla bakıyor herşeye orda da tüm soruları cevaplıyor hatta bazı şeyleri daha ben sormadan kendi söylüyor sorularımı ben not alıyorum tlfna orada soruyorum 16.haftada tekrar lekelenmem olmuştu mesajla ulaştım yönlendirme de yapıyor hatta aile hekimimize gidip tetanoz aşımı olmam gerektiğini bile kendisi hatırlattı yeme içme konusunda çok birşey demiyorlar ama mesela riskli durumlar varsa seyahat, ilişki , ağır iş vs yasak diye tembihliyor ilaçları nasıl kullanmama gerektiğini tekrarlıyor ilk gebeliğim olmasına rağmen içim çok rahatlıyor ordan çıkarken zararlı yemek ve içecekleri burdan öğrendim daha çok çayı kahveyi nasıl tüketebileceğini Süleyman bey söyledi . İkili test sonucumu da çok güzle anlattı onda da hiç soru işaretim kalmadı hatta 1 sonraki randevu günümü bile beraber kararlaştırıyoruz şu tarihte gelirseniz 1 ay olur daha iyi olur vs gibi . Muayene ücreti de 120 lira birde çok hastası var erkenden randevu almanız lazım tanıdığım herkes oraya gidiyor tabi buna rağmen muayeneyi aceleye getirmiyor herkesle iyi ilgileniyor .