Zeyzey24 Hanımlar… 36 haftalık gebeyim saçımı dipten boyatmak istiyorum.benim için de moral olur değişiklik olur diyorum ama bi tedirginlik de var içimde .. var mı son ayında boyatanlar? Ya da boyatıp bi sıkıntı yaşayanlar
cptrhb Zeyzey24 35+5 im perşembe doğumum var dün boyadım bir sıkıntı olcağını sanmam heleki son aylarda
Hilalyusuf Zeyzey24 bende 19 haftalık oldum yarın saçımı ombre yaptırcam doktorum sıkıntı olmaz olanıda görmedim dedi ama dip onu bilmiyorum işte boyatanda var boyatmayanda tercih meselesi
Fyztgc Zeyzey24 o kadar zaman beklemişsiniz bence riske atmayın doğumdan sonra boyatırsınız. Bende öyle yapacağım!
Zeyzey24 Hilalyusuf evet evet kanıtlanmış bilimsel bi zararı yokmuş hem kuaförüm de bizim boyalarımızın amonyak seviyesi az dedi de insan işte korkuyor
cptrhb Zeyzey24 platin olayı sıkıntı olabilir ben sadece amonyaksız koyu renk boya kullandım beyazlarım için. Platinin oksidanı daha etkili
Hilalyusuf Zeyzey24 boyanın bebeğe ne gibi zararı olabilir ki dipten bilmiyorum ama ombre şeklinde elimden geldiğince maskemi iyice takıp kokusunu almicam yinede tereddütüyüm