Gozgozhappy Kızlar dün gece ellerimin ayaklarımın uyuşması karıncalanmasından dolayı uykumdan uyandım uyandığımda ellerimi zor hareket ettiriyordum güç kaybı vardı çok korktum aranızda bu belirtileri yaşayan oluyor mu bu arada 21 haftalığız
Betulfatih Gozgozhappy Canım bende senin gibiydim uykularimdan uyuşukluk,kramp tutulma halleriyle acisiyla kalkiyordum. Doktorumla konuştum magnezyum takviyesi verdi gece yatmadan içiyorum çok rahatım artık hiç olmuyor. Çok geçmiş olsun muhakkak doktoruna danış canim
Aynurr16 Gozgozhappy bendede aynısı var ☹️ Gece çok oluyor bugün sağlık ocağında kan verdim tahlil bakalım yarın nediycekler ona göre ilaç alıcam hergün sade soda içiyorum ama yeterli değil sanırım bide kalçamda kitleniyodu o geçti şükür
Cancazim Ben ilk gebeligimde cok çektim ağlıyordum artk bacaklarının uyusmasindan snra doktora sorunca magnezyum ekskligi var dedi suda eriyen ilaç vermişti öyle rahatlamstm günde bi sade soda içebilirsiniz
Gozgozhappy Cancazim gerçekten çok zor bi durum dün gece ilk kez yaşadım teşekkür ederim maden suyunu içiyordum ama meyveli sanırım sade içmem gerekiyor
Gozgozhappy Betulfatih çok teşekkür ederim çok korktum perşembe günü gidicem doktora hareket edemedim bi süre
Gozgozhappy SeldaSngl çok saolun mutlaka tüketicem ikisini ilk kez başıma geliyor ellerimi hareket ettiremedim
Gozgozhappy Aynurr16 gerçekten çok korkutucu bir şey ilk kez başıma geldi benimde nasıl korktum hareket ettiremiyorum ellerimi bende perşembe gidicem doktora