Merhaba anneler.
burada sürekli okuyordum çatı muayenesi olurken canımdan can gitti, nefesim kesildi vs vs diyenleri. Ama inanın hiiiçç hissetmedim bile abartmıyorum. Dün kontrolüm vardı çok ağrılarım oluyordu doktor karından baktıktan sonra bir de aşağıdan bakayım dedi ben de ağrılar için baktı sandım çatı muayenesi olduğunun farkına bile varamadım onun düşünün bitti kalktım çatı muayenesi kaçıncı haftada yapacaksınız dedim e yaptım ya işte dedi o çatı muayenesi miydi dedim evet dedi🙄🤷🏻♀️ Düşünün hiç bir şey hissetmedim bile kaldı ki acı hissedelim 🤷🏻♀️ Yani kendinizi burada olumsuz şeyleri okuyup asla korkutmayın ben de burada okuyup çok korkmuştum hatta eşime bile diyodum ya bugün çatı muayenesi yaparsa çok korkuyorum diye ama boşa korkmuşum. Normal doğum istiyordum burada okuduklarımdan dolayı ondan da çok korkmuştum ama dünkü muayeneden sonra korkuyu bir kenara bıraktım onun da çatı muayenesi gibi kolay geçeceğini düşünüyorum eğer siz de normal doğum istiyorsanız böyle düşünün diğer türlüsü boşa stres olmamıza neden oluyor yıpratıyor cünkü 💆🏻♀️🥰