Gokce28 Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim, sağ göğsümün altından bıçak gibi ağrılar saplanıyo bu tarz bişey yaşayan var mi?
Elifsultan__ Gokce28 bana da öyle oluyordu arada çocuğun ayağı orda dedi doktorum bazen baskı yapınca elimle ovaliyorum geçiyor sizinki böyle birşey mi bilemem ama batma hissi falan çok kötü
Gokce28 Elifsultan__ birde daha önce sağ böbreğimde hafif bi şişme olmuştu , azosilin diye bi ilaç verdi doktor kullandım geçti , tekrarladımı acaba diye düşünüyorum
NeseMf Bebek hareketleri kaburgalara baskı yapıyor büyüdükçe az kalmış doğumunuza zaten bebek aşağı indikçe rahatlarsınız umarım sağlıkla kavuşun🥰
Eha1 Gokce28 benm şuan bile öyle bence korkmayın sürekli batiyo oturamiyirm bile onkadar şiddetli geçer Allah yardımcınız olsun
Elifsultan__ Gokce28 bir tanidigimin da bobreklerinde sizin gibi sorun oldu bi ara geçti yine tekrarladı hastaneye gitti sizde bence gidin bi hamilelik başlı başına sabir ve dayanıklılık istiyor keşke herkes rahat bi hamilelik geçirebilse geçmiş olsun
Merph Bebeğin ayakları kaburganıza doğru olduğu ve baskı yaptığı için göğüs altlarında baskı oluyo ovalayınca bende rahatlardım bir kaç hafta sürdü sonra bebiş aşağı indikçe o ağrı kayboldu