Blanchedubois Symsyl merhaba, durumunuzu bilmiyorum fakat ben amh 0,02 ile 5 farklı alanında uzman doktor gezmiştim istanbulda. Hepsi tüp bebek tedavisine başlamak istemişti en acilinden. Sonra birgül sarıkamış la tanıştım çok tesadüfi ve beni tüp bebekten döndüren o oldu. Doğal yollarla hamile kaldım. Sizin durumunuz farkli olabilir bilemem ama birgül hanımı da tavsiye ederim mutlaka. Hakkınızda hayırlısı olsun, kolay bir süreç diliyorum 🙏
Tugce28 Symsyl genel olarak bahçeci iyi bir merkez başarılı doktorlarla çalışıyorlar başarı oranları da baya yüksek diye duydum inşallah güzel sonuçlar alırsınız ☺️🙏🏻
Menfis Symsyl Symsyl fulya bahçeci, Mehmet reşit asoğlu, çok pozitif bir doktor, instagramdan da takip edebilirsiniz, kendisi benimde drum, tüp bebek için gittik normal yollarla hamile kaldım, yola kendisiyle devam ediyoruz
Symsyl Blanchedubois yumurta rezervimin az olduğunu söylüyo gittiğim doktorlar tüp bebek acil dediler o yüzden zman kaybetmek istemiyorum teşekkür ederim 🌺❤️
Bfduam Blanchedubois 0, 02 amh ile doğal yolla gıda takviyesi ile mi kaldınız birgül hanımın önerdiği, yoksa farklı bir tedaviyle mi?
Blanchedubois Symsyl Benim de yumurta rezervimdeydi sorun. Amh değeriniz ne cıktı acaba? Benim 0,02 idi.
Inci20192021 Symsyl biz mustafa bahcecide yaptirdik ilk denemede oldu allaha sükürler olsun.kizim suan 13 aylik ve ikincide normal oldu suan 16 haftalik hamileyim 😊
Blanchedubois Bkucukavcu biz de tüp bebek diye en son Ona gitmiştik, fakat bizim hiç normal gebelik denemediğimizi direk amh duyup tüp bebek tedavisine yöneltildigimizi duyunca şaşırmıştı ve takviye vitaminler vererek bizi takip etmişti. Ocak ayına kadar zaman vermişti bize, olmazsa tup bebek tedavjsine baslariz demisti. ben aralık 27de hamile olduğumu öğrenmiştim 🙏🙏🙏 cok tatlı bir doktor, anne gibi abla gibi ((: