prensprensesannesi__ ikincikezanne- ya bende diyorum ama resmen katil gozuyle bakıyorlar çıldırıyorum ya😅
nil_sugra prensprensesannesi__ bebek zatüre olmaz canım bakma sen onlara. Sen hasta olmazsan bebeğe de bir şey olmaz. Bende deli gibi kar yemek istiyorum mesela 😵😵 ağrı dağının tepesindeki karların hepsini yiyebilirim o kadar. Dün biri bana da soğuk su içtiğim için salak saçma bir cümle kurdu sen işine bak dedim. Kendini hasta etmemeye dikkat et sadecee
Selo39 prensprensesannesi__ ben çevredekilerin söylediği bir tane şeyi dinlemiyorum canım.. sende dinleme ama çok Yemen bence bebeğe değil de sana zararı olabilir
NeseMf prensprensesannesi__ yedikleriniz anında bebeğe gitmiyor ki.. ben de sürekli buzlu dondurma yemek istiyorum meybuz aşeriyorum ama zaten boğazdan geçene kadar eriyip gidiyor bence birşey olmaz rahat olun☺️
Ssmzsh prensprensesannesi__ kesinlikle anlıyorum ama aklı olmayan insanların fikirleri var maalesef aldırmayın canınız istiyorsa buz tüketin Ayrıca gebelikte canımız ne çekiyorsa vücudumuzun ona ihtiyacı olurmuş doktorum öyle demişti vee bilimsel bişey daha söyliyim soğuk su tükettiğimizde vs. Vücut onu zaten olması gereken sıcaklığa getiriyor buzunuzu yiyin ama ılık çorba içmeyi ihmal etmeyin hem sindirim sistemine hem boğazınıza faydası olur sağlıkla geçsin hamileliğiniz :)
Ececem Zatürre falan olmaz merak etme :) ama buz yemek Demir eksikliğinin büyük bir belirtisi. Bi kan tahlili yaptır derim. Ben de geçen sene küp küp yiyordum
Denilotti prensprensesannesi__ bı alakası yok ki bebeğin bulunduğu yer 37 buçuk derece.havada 40 derece.bence yiyin iyi gelir ☺️
RuzgarsMommy Linç edilecek bişey yok ama afiyetle ye de denmez heralde buz için hasta olabilrisin bide buz içinde su dan dolayi mikrop birikir boğazin enfeksiyon kapar allah korusun abartmamak da fayda var
AyaYlmazYldrm prensprensesannesi__ birisi burda annesi cok buz yedigi icin anne karnindaki bebek titryerek öldu demisti hic unutamiyorum resmen beyin tutulmasi yasadim onu okuyunca boyle biey olabilurmi merak etmeyin sadece midenize dokunur bebege hicbisey olmaz
ikizannesi2985 prensprensesannesi__ niye linç etsinler canım. Linç eden tayfa önce kendine dönüp baksın, salla🍀 bi kaç kişiden daha duymuştum buz yemek isteyeni. Hatta toprak yemek isteyen bile oluyormuş🙈 Seninki daha makul en azından☺️
annecikk_ prensprensesannesi__ ay benimde canim buz istiyo valla geceden dondurup sabah buzlu buzlu sular iciyorum icim yaniyo ama ne kadar soguksa su o kadar daha icim yaniyo🙈