Beyzaalvi Kızlar ben diyarbakırda yaşıyorum 26 haftalık gebeyim dünleyin aşırı bel ağrısı ve sancıda hemen acile gittim birde suyumun geldiğinden şüpheleniyordum çünkü iç çamaşırım sürekli ıslanıyordu ve dün hastanede bana rahimimde açıklık olduğunu söyledi özele gitmiştim orda küves yok diye beni devlete gönderdi var mı benim gibi olan bu durumu yaşayan nolur bana bilgi verin
Mimarhanim Beyzaalvi bende rahim ağzı yetmezliği var. Rahmim acilmaya başlamıştı 15.haftada serklaj yaptırdım. Şuan rahim ağzı 8mm ye düşmüş. Bir tek rahim ağzına atılan dikisler tutuyor bebeği. Sancı kesmesi için ilaçlar var ondan verebilirler. Ben pruloton Depot iğne yaptırıyorum 5 günde bir. Adalat kullaniyorum günde iki kere ve progestan kullanıyorum iki kere. Erken doğumu engellemek için. Sana da ilaç takviyesi yapıyorlar mı. Birde sürekli yat canım bebeğin aşağı baskı yapmasın.
egeninincisii Beyzaalvi 🥺Canım korkma, strese girme. Aynı durumu ben de yaşadım. 26.haftadan bu yana erken doğum riski taşıyorum, sakin kalarak 35+1 ‘i gördüm. 🙏🏽Ne olursa olsun bebeğim yaşamaz diye düşünme, kendini üzüp yıpratma.