Neslihannteo Merhaba hanimlar hani bezlerden aldiniz ve kac numaradan kaç paket aldiniz yardimci olur musunuz
Sultan42 Neslihannteo ben oğluma prima beyaz paket kullandım ilk doğduğunda 3kilo dogdu ama 1numara bile büyük geldi daha sonra onu kaldırdım ve yenidoğan aldım o tam oldu onu kullandık 2aylıga geçince 1 numara kullandık daha sonra beden büyüdü şuan 20 aylık ve 6 numara kullanıyoruz yine prima hiç değiştirmedim çok memnunum bi kere molfix denedim sızdırma yaptı birde huggisin erkekler için olan bezine heves ettim ondan da aldım ama ondan da memnun kalmadım kağıt gibi sanki prima en iyisi
B8use Neslihannteo prima premium care yeni dogan 2 numara ve 3 numara aldim indirimde . Günlük 7 bezden hesapladim yeni dogan dan 28 gün gidecek kadar bez var bakalim yetmezse marketten aldiracagim belki 2 numara buyuk gelir ondan dolayi
AyseSapmaz İlk başta sleepy aldık 1 numara bundan 40 li bir paket ve prima premium care den ise 2 78li paket kullandım1 numara 1 ay kadar gidiyor ama bebeğinizin kilosuna bağlı2 numarayı da iki aya yaklasana kadar kullanırsınız ondan da 68li ve 40 lı sleepy2 numara kullandik
Neslihannteo AyseSapmaz bende almayi dusunuyorum da 126 li prima 1 Numara ve 2 numara 120 li yeter mi yoksa fazkami bilemedim
Esa Doğduğunda 3 kilo 70 gramdı 2 paket 78 li canbebe 1 numara kullandık sonra 78li 1 paket 2 numara. Şimdi 2 aylık 3 numaraya geçtik. Canbebeden çok memnunum canım sızdırma koku falan yok
Neslihannteo Esa bende 1 numara 126 ve 2 numara 120 li prima alacagim da yeterli olur mu yoksa az mi olur bilemedim ilk doğduğunda fazla kullanilabiliyormus
YagmurAnnesi Sleepy'nin merhaba bebek paketini almayi dusunuyorum. 30 TL bu paket ucretsiz kargo da vardi N.11 de 40 ADET YENİDOĞAN BEBEK BEZİ 40 ADET MİNİ BEBEK BEZİ 160 ADET YENİDOĞAN PAMUKLU ISLKA HAVLUSU 10 ADET 60X90 BEBEK BAKIM ÖRTÜSÜ
YagmurAnnesi Stok yapmayacagim olurda sleppyden memnun kalmazsam diye. Gerekirse yeni paket alir ya da degistiririm bezi