Hasyas11 Arkadaşlar ilk gebeliğim 27+3 günlüğüz sabahlar çok hareketli falan hissetmiyorum bebeğimi böyle olan var mı acaba
Tontinimontin Hasyas11 bazen olabiliyor belki sağ tarafına çok yattıysan ondan da öyledir ben bazen sağıma çok yatınca daha az hareket ediyor sabahları
tubatub Hasyas11 benim bbegım de sabahları cok harket etmıyodu 27-30 arası calısıyordım ya gun boyu harket fazla etmıyodu . eve gelıp uzanınca edıyordu. dogum ıznıne cıktım evdeyım sureklı ve hemen her saat bası hareket edıyor .
67380ipek Hasyas11 ayakları aşağıdaymş ondan dedi Bi kaç gündür böyle bnm pozisyondan ve karın yağından dedi ben gece ve sola yatarken falan hissetmyrm sadece uzanınca bişey yiyince falan ultrason da hareketli normalde sen ne şekil hissediyrsn genelde cnm
Hasyas11 67380ipek ben otururken falan da hişseddşyprum canım Yatarken de aynı şekilde öyle hissediyorum ama hani ilerledikçe sahan çok hareketli olmasını bekliyordum ben ama hareket ediyor çok şükür
Cemrenur 67380ipek ahahhaha benimki de😅 ne var yani ben tokken tekmelese aç kalmak zorunda kalıyorum bu bebe için 🤣
67380ipek Cemrenur ayakları aşağıdaymş kaç gündür yok gibi bu sabah geldim doktordan 😒ondan hissetmezsin dedi