Gulbinmirac İyi aksamlar kizlar ben 28 haftalik erkek bebeğe hamileyim ama karnim çok büyük geliyor bana sizlerin göbeği nasıl
Asrinbaby Gulbinmirac kuzum her bunye aynı olmaz boşver hamile olduğun belli oluyo dur ne guzel 😊 bnde 27 oldum ama kimse inanmiyo 😂
EmelGl Gulbinmirac ben 32. Haftamdayım ama sanki yarın doğuma gidicekmişim gibi bi göbeğim var ... 5. Ayda da 7 aylık gibiydim 🤣 tek desede doktor acaba ikizmi doğurcam diyorum kendi kendime 🙈😅
Merveozcelikcckl Benim ki 5 aylık bana da çok küçük diyorlar canım kişiden kişiye değişiyor önemli olan bebeğinin durumu normal mi öyleyse çok takılma
Esra16 Valla bende 5 ayligim ama kimseye inandiramiyorum diyeyim sana belkide bol giyindigim icin nerde gobegin laflari bunaltti artik 😁
nslhngrs Bende 7 aylik hamileyim ama karnım küçük gören 5 aylik zannediyor bünyeyle alakali bebisler saglikli olsunlarda gerisi muhim degil 😍👼
ElifKarata Bende 5. Aydayım göbeğim artık baya belirginleşti bebeğimin hareketlerini gözle görebilir duruma geldim baya da büyüdü ve sertleşti sanrm çok büyük bir karnım olucak bir anda çıktı