Deri Yarin doktor randevumuz var, cok korkuyorum 3 gündür sifir belirtim var, kalbi durmus diye cok korkuyorum ne olursunuz dua edin sag salim gecsin randevumuz bebegimizi görelim i saallah 🙏🏻🙏🏻😔😔😔😔
Deri Kbr Dlrsdzynpzll bebekkaradag @Gozdehanzade @Essa @Pnr_ysm @MuratZeynepDiner Kizlar Rabbim hepinizden razi olsun🙏🏻Hepimiz bebislerimizi sag salim insaallah kucagimiza alalim🙏🏻🙏🏻😘 sükür doktor randevumuz temiz gecdi suan hersey bin sükür yolundaymis🙏🏻Cok sükür...
Deri Dlrsdzynpzll 9+3 olduk, sirtimin ageisi gitdi gögüs agrim gitdi asermelerim yok, kabizligim tamamen düzene girdi, aksam uykularim yok oldu ve göbek altimdaki sertlik de yok oldu beni korkutuyor maalesef😔dualarinizi eksik etmeyin bugün saat 13.00 de rsndevum var🙏🙏🙏
Gozdehanzade Neden kalbı dursun öyle olumsuz seyler dusunup kendınızıde bebegıde uzmeyın salavat getırın bol bol elınızı karnınıza koyup dua edın..annesı oda hıssedıyor uzuldugunuzuuu sapa saglamdır hıc merak etmeyın
Deri Gozdehanzade hergün sabah ve aksam elim karnimda dus ediyorum salavatda geziriyorum Rabbim bu sefer Insaallah nasip eder🙏🙏🙏 2 kayibim oldugu icin korkuyorum elimde degil😔😔😔
Deri Essa belirtilerim vardi hemde baya vardi ama bu 4 gündür hic bir belirtim yok artik 2 kayibim zaten oldugu icin korkuyorum bubada birsey oldu diye😔😔😔😔
Esen Deri aynısını bende yapıyordum benim bitek belirgin bel ağrım be göğüs büyüyemem bide kanamali geçirdiğim için hepten tedirginim bikere öyle acile gittik çok şükür herşey yolundaydı sonra ben yine tutturduk eşim dedi gidelim normal kontrole bikac gün vardı gittik yine normaldi. O hassasiyetler zaman zaman gidip gelebiliyor yani ben yaşayarak test ettim. Allah hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah
Deri Esen amin insaallaah yaaa bugünüde atlatirim insaallah rabbimin izniyle sizlerin duasiyla insaallah
Pnr_ysm Deri YÜCE ALLAH'IM evladını sağ salim kucağına almayı nasib eylesin inşaALLAH Ayetül Kürsi Fatiha Suresi okudum RAB'BİM kabul eylesin inşaALLAH
Deri Pnr_ysm Amin Amin Amin Rabbim dualarini kabul etsin Insaallah Allah Razi Olsun cok sagol, 🙏🏻🙏🏻🙏🏻bende sabah tüm dualarimi okudum Rabbim korusun insaallah,iyi haberler alirim insaallah hemen yazarim size🙏🏻🙏🏻😘😘😘
Deri Pnr_ysm her daim tüm hamilelere ederim rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insaallah