Lara45 Merhaba annişler. Bilmek istediğim doğum sırasında vajina ağrsını hiss ediyormusunuz? Yoksa sadece sancıyamı odaklanıyosunuz lütfen doğuran annelerimiz birkaç bilgi veriniz
ipeginannesi Lara45 doğum sırasında vajina değil makat ağrısı hissediyorsunuz. Sanki çatlayacakmışsınız gibi oluyor. Vajinayla ilgili hiç bi his olmadı bende ne sancı çekerken ne epiduralden sonra. Ne hissettiysem totoda hissettim 🤣
Selin-1919 Lara45 her türlü acıyı heyecanı endişeyi hissediyorsun ki hangi birini nasıl anlatalım 😀 doğum yaklaştıkça sancı sıklaştıkça ağrı acı da artar bebek aşağı baskı yaptıkça acı hissedersin ama doğumdan sonra hiçbirşeyin kalmaz Allah’ın izniyle 🙂
Duyguaydin81 Lara45 canım valla anlatılamıcak kadar zor ben sezeryan oldum ama çokta sancı çektim normal doğum yapıcakmışım gibi sancı çektim boşunaa çokta zorlandım Allah herkesin yardımcısı olsun..
Mila4 Lara45 vajina agrısı degilde dogum anında makata baskı oluyor.büyük tuvaletin geliyormus gibi.3 cocuk dogurdum, 3ünde de dogum anı geldiğinde altıma yapıyorum diye bagırdım.😜Bu bebegim de insallah bebek geliyor diye bagırırım..
Lara45 Mila4 😂makat ağrısıysa sorun yok o kadar kabızlık çektim ki Allah Allah anlatsam işkence misalı😭benim ilk doğumum olacak inşAllah son 33 gün kaldı artık sancılar başladı
M-o-r-58 Lara45 sancıdan pek hissedilmiyor. Kabız olmuşta tuvalete çıkamıyor gibi hissettiriyor sancı girdiğindede.. 😌 Korkulacak kadar değil bence kendinizi motive ederseniz çok güzel ilerliyor herşey nefes egzersizi yapmakta çok işe yarıyor