Ekimannesi2233 Merhaba kızlar, izmit konak hastanesinde doğum sonrasında bebeği görmeye anneyi görmeye odaya ziyatçi isteyen herkesi alıyorlarmı?
Aryamomy Ekimannesi2233 normalde alıyorlar saat bile farketmiyor ama şu korona dönemini soruyorsanız valla bende hic bilmiyorum ve merak ediyorum burda takipte kalayım en iyisi☺️
Yaseminilter Ekimannesi2233 konağı bilmiyorum ama akademi kabul etmiyo görüştüm yasak dedi bu süreçte
Yaseminilter Ekimannesi2233 şahsen işime de geldi bende istemiyodum zaten kimsenin gelmesini bütün sülaleler dökülecekti bebeği elliceklerdi deliricektim iyi oldu böyle
Dserin1 Ekimannesi2233 arkadaşım Doğum yaptı Temmuz’da.. altın topladık bi arkadaş gitti odasına taktı geldi.. ama kalabalık almazlar sanırım.. benim de 9 gün sonra doğumum.. kimseyi istemiyorum açıkçası. Çeyreği olmayan gelmesin boş yere 😂 eve de istemiyorum zaten ben bakıma muhtaç bebem bakıma muhtaç olacak.. boş boş bebek görmeye kimse gelmesin bi zahmet.
Ekimannesi2233 Dserin1 almasınlar diye merak ediyorum zaten doğum yapan yakınlarım Baska hastanelerde var herkes giriyor odaya bende ondan merak ettim